Atletico järjestää avoimia harjoituksia – ensimmäiset jo tulevana torstaina

Vajaa kuukausi sitten päättynyt Kolmosen kausi huipentui hienoon kakkossijaan ja kuten Janne Vottosen haastattelusta sai toissaviikolla lukea, on katseet jo pikkuhiljaa käännetty tulevaan vuoteen. Taustatiimillä on riittänyt työnsarkaa kesästä saakka, mutta myös pelaajisto ottaa ensiaskeleensa kautta 2018 ajatellen tulevana torstaina.

Tarjolla on neljät avoimet harjoitukset toista Tico-kauttaan aloittelevan Eddie Finchin johdolla aina torstai-iltaisin klo 20-21 Myllypuron Pallomyllyssä (lämmitetty halli).

WeWantYou2018Joukkue etsii myös muutamia uusia vahvistuksia, joten mikäli pelaaminen sarjatason parhaalla yhteishengellä ja Atleettisimmalla pelaajistolla varustetussa malmilaisryhmässä kiinnostaa, kannattaa tulla näyttämään taitojaan jo tässä vaiheessa vuotta. Ensimmäiset uudet pelaajakiinnitykset olisi nimittäin tarkoitus tehdä ennen tammikuussa alkavaa varsinaista pre-seasonia.

Tarkemmat ajankohdat ja kokoontumisajat löydät täältä.

Uusia pelaajia pyydetään olemaan etukäteen yhteyksissä seuraaviin tahoihin:

Janne Vottonen (Joukkueenjohtaja)
040 822 6006, janne.vottonen (at) gmail.com

Eddie Finch (Päävalmentaja)
044 550 7414, edwardjfinch (at) gmail.com