Alfredo Miguel lainalle SAPAan & Atlantis-ottelu aikaistuu

Malmin Derbyn toinen näytös lähestyy päivä päivältä, mutta onpa kulissien takana ehditty kuluvalla viikolla puuhastella muutakin ajankohtaista.

Atleticon angolalainen ilopilleri Alfredo “Alfa” Miguel siirtyy loppukaudeksi lainapestillä Nelosen SAPAn paitaan. Siirron myötä kevätkauden armeijan “harmaissa” viettänyt Alfredo pääsee hakemaan lisää arvokasta pelituntumaa, ja samalla huutoon hyvillä mielin vastannut krunalaisjoukkue saa loppusuoran taistoihin käyttöönsä atleettisen pelimiehen. Tsemppiä syksyyn, Alfa!

Siirtouutisia kantautuu myös Kolmosen sarjaohjelman tiimoilta. Kotipeli lohkon kärjessä koko kauden porskuttanutta Atlantis FC:tä vastaan siirtyy Ticon aloitteesta lauantailta 16.09. edeltävälle perjantai-illalle “akuuteista HR-syistä”. Pelipaikkana säilyy Pukinmäen nurmi, jolla pallo pyörähtää liikkelle klo 18:00. Ensimmäisten 14 ottelunsa aikana vain kolme sarjapistettä menettäneen Atlantiksen nousunäkymät kokivat vastikään kovan kolauksen, kun viime syksyn tapahtumiin liittyen Palloliiton kurinpitovaliokunta mätkäisi joukkuetta tuntuvalla pistesanktiolla.