Terästarvikkeesta Atleticon kumppani

Yhteistyökumppanuusrintamalta kuuluu taas hyvää! Atletico solmi nimittäin uuden sopimuksen Malmin ja Tapanilan rajoilla päämajaansa pitävän Terästarvike Oy:n kanssa. Teräksen, metallien ja kiinnitystarvikkeiden tukkuliikkeenä toimiva Terästarvike ja Atletico allekirjoittivat kaksivuotisen sopimuksen, jonka myötä yritys tulee näkymään laajalti sekä Atleticon peli- ja harjoitusasuissa että myös ottelutapahtumissa ja nettisivuilla. Yhteistyön piiriin kuuluu myös muita kiinnostavia elementtejä, joista tiedotetaan syksyn ja tulevan talven aikana.

Terästarvike Oy

Malmin seudun yrittäjäpalkinnonkin vuosi siten siskonsa kanssa pokannut Tuomas Heiman kommentoi diiliä seuraavasti:

– Meillä Terästarvikkeella odotetaan innolla uutta yhteistyötä ja sen tuomia positiivisia vaikutuksia. Arvot meillä ja Atletico Malmilla kohtasivat; halu menestyä, halu pitää hauskaa ja halu tuottaa hyvää ympärille osuivat nappiin, joten oli täysin luonnollista aloittaa yhteistyö. Uskon että voimme oppia Atleticon ennakkoluulottomuudesta paljon. Nyt odotamme jännityksellä kauden alkua, ja olen varma että Atleticon ja meidän yhteistyöstä puhutaan vielä!

Atleticon johtoportaaseen kuuluva Janne Vottonen komppaa Tuomasta:

– Mahtavaa saada Terästarvike mukaan! Kyseessä on hieno malmilainen perheyritys, jonka toiminnasta minulla ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kuten Tuomas totesikin, meidän arvomaailmat tuntuvat osuvan nappiin ja muutenkin yhteistyö sekä Tuomaksen että Terästarvikkeen kanssa on ollut alusta saakka helppoa. Ja tulee varmasti olemaan jatkossakin. Yhteistyö sisältää toki perinteisiä näkyvyyselementtejä, mutta meillä on myös laajempia visioita tulevalle sopimuskaudelle. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Terästarvike aloitti toimintansa jo vuonna 1978 terästuotteiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuonnilla, mutta toimii tällä hetkellä laajemmin teräksien, metallien, kiinnitystarvikkeiden ja erilaisten alihankintatuotteiden tukkuliikkeenä. Seuraavana vuonna 40-vuotista taivaltaan juhlivan yrityksen asiakaskunta koostuu pitkälti metalli-, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden yrityksistä kunnossapitotoimijoilla täydennettynä. Malmin lisäksi Terästarvikkeelta löytyy toimipisteet niin Tattarisuolta kuin Helsingin ulkopuolelta myös Lahdesta, Järvenpäästä ja Turusta. Lisätietoa Ticon uusimmasta yhteistyökumppanista löydät osoitteesta: http://terastarvike.fi/