Regions’ Cupin avauskierrokset arvottu

Perinteikästä Suomen Cupia menestyksekkäästi romuttava Palloliitto julkisti tänään aiemmin arpomansa Suomen Regions’ Cupin avauskierrosten arvontatulokset.

Syksyllä komeasti turnauksen välieriin asti tiensä selvittänyt Atletico aloittaa taipaleensa suoraan kilpailun 2. kierrokselta ja ensimmäinen vastustaja on viime kaudella Nelosessa lohkonsa neljänneksi sijoittunut FC Kiffen/2. “Mustien Hurmureiden” kakkosjoukkueesta on viime vuosina löytynyt runsaasti kokemusta liiton sarjoista, niin omasta takaa kuin seuran Kakkosta pelaavan edustusjoukkueenkin kautta.

Vitosen Atletico Akatemia seuraa edarinsa vanavedessä mukaan karkeloihin ja jahtaa vähemmän mairittelevan cup-historiansa avausvoittoa. Myös Akatemia starttaa toiselta rundilta ja kohtaa niin ikään vastustajan Nelosesta; Gnistan/2 pudotti “Akateemikot” laulukuoroon Suomen Cupin 2013 avausottelussa, joten tarjolla on jatkopaikan ohella mahdollisuus revanssiin!

Kansalliseen Regions’ Cupiin osallistuu tällä kertaa yhteensä 135 joukkuetta piiritasolta (Kolmosesta alaspäin). Jokavuotisen 5000 € palkintopotin lisäksi Suomen Regions’ Cupin tämänvuotinen voittaja kuittaa paikan edustamaan maataan UEFA Regions’ Cupin kesällä 2018 Euroopassa pelattavaan välikarsintaan.

Takaraja 2. kierroksen otteluiden pelaamiselle on 17.04.