Kolmosen ja Regions’ Cupin ottelut selvillä

Sarjakauden alkuun on aikaa enää melko tasan kaksi kuukautta, joten Helsingin Piiri julkaisi alustavat otteluohjelmansa tulevalle kaudelle. Atleticon kausi käynnistyy perjantaina 21.4. Tikan vieraana ja jatkuu noin 5,5 kuukautta ottelu per viikko -tahdilla heinäkuussa pidettävää neljän viikon taukoa lukuunottamatta. Kauden viimeinen ottelu pelataan puolestaan lokakuun alussa, 7.10., Bollis 6:lla CLE:n vieraana.

Atleticon avausottelu suuntautuu siis espoolaisen Tikan vieraaksi Laaksolahteen, pe 21.4. klo 20:00. Tämän jälkeen vierasturnee jatkuu vielä HPS:n ja FC Honka / Akatemian kestittävinä ennen kuin kauden neljäs ottelu EIF/Akademia vastaan pelataan kotona, Tapanilan tekonurmella. Toukokuussa on luvassa myös ensimmäinen derby, kun Tico kohtaa Malmin Ponnistajat Tapulin tekonurmella.

Viimevuotisen ohjelman tapaan kevätkierroksen alku kuluu siis pääasiassa vieraissa, mutta vastapainoksi luvassa on ruhtinaaliset kymmenen ottelua Pukinmäen nurmella 27.5. alkaen. Atleticon kotipelipäivä on aiempien vuosien tapaan lauantai ja ottelut alkavat klo 15:00. Muutamia kellonaika- ja päiväpoikkeuksia kuitenkin löytyy, mutta ne löytyvät alla olevasta listauksesta:

Kolmosen ohjelma 2017

Otteluohjelma täydentyy vielä HooGee-pelin osalta ja myös muita muutoksia saatetaan nähdä. Lopullinen ohjelma on selvillä huhtikuun alussa.

Lisäksi Regions’ Cupin 2. kierroksen FC Kiffen/2-ottelun ajankohta on selvillä. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona 12.4. klo 20:00 alkaen Töölön Pallokentällä.