Atletico yhteistyöhön Holvin kanssa

Finanssialan viime vuosien kiinnostavimpiin tapauksiin lukeutuva Holvi Payment Services Oy on solminut Atletico Malmin kanssa yhteistyösopimuksen. Mm. automaattisen kirjanpidon, laskutuksen ja verkkokaupankäynnin palveluita tarjoava Holvi ja Atletico Malmi allekirjoittivat menneellä viikolla yksivuotisen diilin, joka sisältää myös option jatkosta. Holvi tuleekin näkymään laajalti tulevalla kaudella mm. Atleticon nettisivuilla ja pelipaidoissa.

Holvi

Atleticon yhteistyökuvioista vastaava Janne Vottonen ei peittele innostustaan kuvaillessaan uutta yhteistyökumppania:

– Holvi on tuttu yritys jo muutamien vuosien takaa ja startup-kenttää seuranneena olen päässyt tarkkailemaan heidän kasvuaan. Kyseisen firman tapa ajatella asioita isosti, mutta toisaalta toimia pienyrittäjien tukena aivan ruohonjuuritasolla, edustaa jotain sellaista arvomaailmaa, jonka me myös Atleticon kanssa jaamme. Ja kyseessä on muutenkin hyvin meidän joukkueen näköinen yritys, joten olen siis erittäin iloinen, että saadaan Holvi kelkkaan mukaan ja uskon, että tästä tulee oikein hyvä juttu!

Holvin päässä lankoja vetelevä Arttu Talvitie kommentoi puolestaan seuraavasti:

– Mukavaa aloittaa yhteistyö Atleticon kanssa! Meissä on paljon samaa, kuten arvoina korostuvat positiivisuus ja yhteisöllisyys sekä tietysti eri kova tekemisen meininki. Siihen vielä päälle se, että yrittäjien lisäksi yksi meidän selkeistä kohderyhmistä on erilaiset seurat ja joukkueet, joita toivottavasti Atleticonkin kautta tavoitamme. Näillä perusteilla näen joukkueen loistavaksi yhteistyötahoksi Holville – banking for Makers and Doers.

Holvi tarjoaa rahoitusalan palveluita erityisesti pieniyrittäjille, järjestöille ja projektiluontoista työtä tekeville ammattilaisille. Yritys on perustettu alkujaan vuonna 2011, mutta kasvu on sen jälkeen ollut varsin räjähdysmäistä, ja nykyään yrityksen omistaa Espanjalainen suurpankki, BBVA. Kansainvälisillä markkinoilla operoiva Holvi on alkujaan lähtöisin Helsingistä, mutta EU:n laajuisen maksupalvelulaitoksen toimiluvan Finanssivalvonnalta saatuaan vaikuttaa nykyään ympäri Eurooppa. Lisätietoa yrityksestä löydät täältä: https://about.holvi.com/fi/