Pre-seasonin ohjelma selvillä

Kolmosen kärkikahinoihin tulevanakin vuonna mielivä Atletico Malmi käynnistää valmistautumisensa kauteen 2017 tuttuun tyyliinsä tammikuun alussa. Harjoituspuolella on luvassa kahden pallollisen ja yhden pallottoman treenin viikkokombo, minkä lisäksi joukkue pelaa noin tusinan verran harjoitusotteluita ennen 22.4. hujakoilla käynnistyvää sarjakautta. Taustatiimi onkin ollut jälleen aktiivisena sopiessaan tulevan kevään ohjelmaa.

Treenit käynnistyvät uuden päävalmentajan, Eddie Finchin, johdolla, 2.1. klo 20:00 (Kartanon tekonurmella, Vuosaaressa) ja ensimmäisen ottelun vuoro on jo 14.1. lauantaina. Treenipeleissä kohdataan niin tuttuja vastustajia (EsPa, FC Kontu), uusitaan viime vuosien Regions’ Cup -kohtaamisiin (Pöxyt kahdesti, HIFK/3) kuin myös mitataan muutaman täysin uudenkin vastustajan tasoa sekä Helsingin (KäPa/United) kuin Kaakkois-Suomenkin osalta (HaPK, FC Peltirumpu). Lisäksi pre-season huipentuu tuttuun tyyliinsä huhtikuun alussa pelattavaan Mosa Cupiin, jossa vastassa on paikallisjoukkueiden kerma.

Atletico osallistuu tulevana keväänä myös Regions’ Cupiin, jossa tavoitteena olisi edetä niin pitkälle kuin mahdollista. Viime vuoden välieräpaikkaa lähdetään kohentamaan jo heti maalis-huhtikuussa, jossa eteen tulee 1-2 alkukierroksen ottelua vielä ennen Kolmosen alkua.

Ohessa tarkempi otteluohjelma:

La 14.1. klo 16:15 vs. HIFK/3 (4D) @ Kartano tn
Pe 27.1. klo 19:00 @ Pöxyt @ Laaksolahti tn, Espoo

La 11.2. klo 16:15 vs. Haminan Pallo-Kissat (3D, Kaakko) @ Kartano tn
Su 19.2. klo 20:00 @ KäPa / United @ Pikkupekka Areena (Oulunkylä)
La 25.2. klo 16:15 vs. FC Kontu @ Kartano tn

La 11.3. klo 16:15 vs. Pöxyt @ Kartano tn
Pe 24.3. klo 20:30 @ FC Peltirumpu (3D, Kaakko) @ Sami Hyypiä Areena, Kouvola

la 1.4. klo 11:40 / 13:00 – Mosa Cup, 2 peliä @ Tapanila tn
su 9.4. klo 17:00 @ EsPa (2D) @ Matinkylän Urheilupuisto tn1, Espoo

Harjoitukset tammi-huhtikuussa:

Ma klo 20-21 Kartano tn
Ti klo 19-20 Pihlajamäki (fysiikkatreenit)
To klo 20-21 Kartano tn

Viime kauden joukkue säilyy hyvin kasassa, mutta myös muutamia uusia vahvistuksia on liittymässä pelaavaan kokoonpanoon. Näistä tiedotetaan alkuvuoden aikana ja joukkue pyritään muutenkin naulitsemaan lukkoon viimeistään tammikuun lopussa. Siten myös uusille pelaajilla on vielä mahdollisuus ilmaantua näytille.

Mikäli siis uudet haasteet tai rooli Atletico-tarinassa innostaa, katso tarkempi harjoitusohjelma Tapahtumat-osiosta ja ota yhteyttä Info-osiosta löytyvään taustatiimiin.