Making of Atletico XXL – kurkistus kulisseihin

Ticon heinäkuisesta kalenterikuvaussessiosta on takana nyt melko tarkalleen viisi ja puoli kuukautta, eikä uuden vuoden valkenemista ja kalenterin seinälleripustamista tarvitse odotella enää kuin pari hassua päivää. Kyseistä kysyttyä taideteosta on saatavilla vielä rajallinen määrä, lisätiedot ja tilausohjeet täältä.

Lähtölaskennan tiimoilta tarjolla on vielä bonusnäkymää Atleettien kesävierailusta Lauttasaaressa studio Kontrol Z:ssä, jonka tiloissa joukkueen oman kalenterityöryhmän pitkään ja hartaasti hioma käsikirjoitus realisoitui vihdoin edustavaksi kuvamateriaaliksi valokuvaaja Roni Tammisen ja superassari Milja Köpsin johdolla. Ehtoo salamavalojen räiskeessä oli erittäin mielenkiintoinen ja ennen kaikkea hauska kokemus kaikin puolin!

Kuvat kuvaajasta kuvaamassa kuvasi kärpäsenä studion katossa ja lattiassa päivystänyt huoltopäällikkö V-P Liimatainen. Ohessa kompakti kattaus otoksista – kirjaimellisesti kameran takaa!