DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon tukijoina myös kaudella 2017

dsv-backman-trummerViikonloppuna saatiin hyviä uutisia kumppanuusrintamalta Atleticon pikkujoulujen lomassa, kun Atletico-johto julkisti tehneensä ensimmäiset uudet yhteistyösopimukset kaudelle 2017. Logistiikkapuolella toimivat, maamme kärkinimet, DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon tukijoina myös kaudella 2017. Uusi sopimuskausi käynnistyy tammikuun alussa ja kattaa koko kauden.

DSV ja Backman-Trummer näkyvät mm. Atleticon pelishortseissa
DSV ja Backman-Trummer näkyvät mm. Atleticon pelishortseissa
Yritykset ovat näkyvästi esillä myös vuoden 2017 Poikakalenterissa
Yritykset ovat näkyvästi esillä myös vuoden 2017 Poikakalenterissa

Jatkosopimus tarkoittaa sitä, että jo vuodesta 2013 Atleticon taustalla olleet yritykset näkyvät myös alkavalla kaudella Atleticon peli- ja harjoitusasusteissa sekä ottelutapahtumissa ja nettisivuilla.

Tarkemmista summista tai ehdoista ei joukkueen johtoportaaseen kuuluva Janne Vottonen tuttuun tyyliinsä hiisku, mutta paljastaa tuen olevan kuitenkin erittäin merkittävää.

– DSV ja Backmann-Trummer ovat aivan äärimmäisen tärkeitä kumppaneita, joiden taloudellista ja imagollista vaikutusta meidän toimintaan ei voi missään nimessä väheksyä. Niin kauan, kun pelaajat maksavat oman harrastuksensa ja samaan aikaan futiskustannukset jatkavat nousuaan, on tämä erittäin yhteiskuntavastuullinen teko, kiittelee Vottonen.

– Toisaalta meille on tärkeää, ettei puhuta ainoastaan hyväntekeväisyydestä vaan sekä DSV:n että Backman-Trummerin pitäisi saada tästä aitoa vastiketta ja hyötyä vähintään pari kertaa toimintaamme tuomansa summan verran.

 

DSV-yhtiöt omistaa tanskalainen, monikansallinen DSV A/S, joka toimii yhteensä yli 70 maassa eri puolilla maailmaa. DSV:n toiminta tähtää koko logistisen toimintaketjun hallintaan kolmeen eri liiketoiminta-alueella, lentorahdissa, merirahdissa ja maantiekuljetuksilla.

Backman-Trummer Oy puolestaan on DSV:n hyvä ja läheinen kumppani, joka tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa useammassa Suomen satamista. Yli 130 vuotta vanha yritys kuuluu osaksi pohjalaisjuurista KWH Groupia.

OBS! Kiinnostaisiko yhteistyö Atleticon kanssa? Kurkkaa lisätietoa linkin takaa ja ota yhteyttä!