Kolmosen alustava lohkojako 2017

Kauden 2017 Kolmosen alustava lohkojako valmistui tänään Helsingin ja Uudenmaan piiripalaverissa. Ensi suveksi Atletico tekee paluun “radanvarren” kolmoslohkosta piiriyhteisön toiselle reunalle ykkös- eli “länsilohkoon”.

Atlantis FC, Helsinki
Atletico Malmi
CLE, Helsinki
EIF/Akademi, Raasepori
EPS, Espoo
FC Honka/Akatemia, Espoo
FC POHU, Helsinki
HooGee/2, Espoo
HPS, Helsinki
LoPa, Lohja
Ponnistajat, Helsinki
Tikka, Espoo

Lohkon joukkueista Kakkosta 2016 pelasi suomifutiksen puuhasteluskenessä jatkuvasti mainetta niittänyt Atlantis. Nelosesta “isojen poikien kinkereihin” nousivat puolestaan FC POHU ja HooGee/2.

Tico mukaan lukien lohkon joukkueista puolet eli kuusi on Helsingistä, Espoon tullessa jakaumassa hyvänä kakkosena neljällä ryhmällä. Loput kaksi nippua ovat läntisen Uudenmaan laidalta Tammisaaresta (EIF) ja Lohjalta, jonne suuntautuvat tulevan kauden pisimmät pelimatkat. Päättyneen kauden “itälohkolaisista” Atleettien kanssa ainoana jatkaa sympaattinen CLE. Sokerina pohjalla paikallispelit jatkuvat Malmin Derbyllä “sillan toiselta puolella” vaikuttavaa Ponnistajia vastaan!

Muut lohkot näet täältä.