Vuoden parhaat 2016 äänestetty!

Kauden virallisen osuuden perinteisesti päättävän pelaajaäänestyksen tulokset julkaistiin viikonloppuna joukkueen saunoessa Töölön Kisahallilla. Atleetit äänestivät jälleen keskuudestaan kauden onnistujat.

Mahtavan kauden pelanneen piste- ja korttikuningas Jonne Ketosen nimi päätyi lopulta niin Vuoden pelaajan kuin Vuoden tähtipelaajankin diplomeihin, jälkimmäiseen toista kautta peräkkäin. Muut kiinnityksensä viime kaudelta uusineet olivat Jesse Ketonen (Vuoden hyökkääjä), Samu Nurminen (Vuoden uppopalloilija) sekä Elis Rintala, joka on pokannut Vuoden maalivahdin arvonimen nyt neljä kertaa peräjälkeen, toisin sanoen Atletico-uransa jokaisen kauden päätteeksi.

“Runkopalkinnoista” Vuoden tulokkaaksi valikoitui Mika Tenkanen. Atleettien rookie-sektio metsästi hienosti myös Vuoden puolustajan (Niko Eriksson) ja potentiaalisimman (Akseli Innanen) tittelit. Vuoden maali syntyi jo kauden ensimmäisessä sarjapelissä Jukka Haaralan uskomattomalla saksipotkulla, ja Vuoden fanina palkittiin vain pari päivää myöhemmin poisnukkunut Olli Kunttu.

01. Vuoden maalivahti: Elis Rintala
02. Vuoden puolustaja: Niko Eriksson
03. Vuoden keskikenttäpelaaja: Kustaa Käki
04. Vuoden hyökkääjä: Jesse Ketonen
05. Vuoden jokapaikanhöylä: Timo Kinnunen
06. Vuoden ammattimaisin: V-P Liimatainen
07. Vuoden yllättäjä: Mikko Kouri
08. Vuoden potentiaalisin: Akseli Innanen
09. Vuoden tulokas: Mika Tenkanen
10. Vuoden fani: Olli Kunttu
11. Vuoden maali: Jukka Haarala vs NJS, Klaukkala
12. Vuoden suoritus: Mikko Kouri – ”Nai sie!”
13. Vuoden uppopalloilija: Samu Nurminen
14. Vuoden tähtipelaaja: Jonne Ketonen
15. Vuoden ”janoisin”: Antti Säynätkari
16. Vuoden pelaaja: Jonne Ketonen