Atletico Malmin Poikakalenteria voi nyt tilata ennakkoon!

Kesän ja alkusyksyn aikana tiiviisti valmisteltu Poikakalenteri 2017 on viimein valmistunut ja painokoneet tekevät parhaillaan työtä sen eteen, että valmiit kappaleet saadaan Helsinkiin heti ensi viikon alkupuolella. Julkistuspäiväänkin (16.10.2016) on enää tasan viikko, joten nyt jos koskaan on oikea aika avata ennakkotilausmahdollisuus!

Vuodelle 2017 suunnattu poikakalenteri esittelee Koillis-Helsingin kuumimman jalkapallojoukkueen hyvällä maulla toteutetuissa, mutta kuumaa miesenergiaa tihkuvissa kuvissa. Ikonisista hahmoista, kuvista ja tilanteista inspiraationsa ammentava Atletico XXL tarjoilee kolmosdivarikentiltä tutut helsinkiläisfutaajat A3-kokoisessa kalenterissa, joka siis tuskin tulee jättämään ketään kylmäksi.

kalenterimaistiainen

Kalenterin hinta on 20 euroa, josta 5€ / myyty kalenteri ohjataan hyväntekeväisyyteen vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi. Lisäksi tarjolla on kaksi erilaista VIP-pakettia, joiden kautta on mahdollista saada signeerattu ja omistuskirjoituksella varustettu versio kaulaliinan ohella. Näitä paketteja on vain rajallinen määrä ja VIP-paketin ennakkoon tilanneille luvataan lisäksi kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla kalenterin ilmestyttyä!

Kalentereita myydään varausjärjestyksessä niin kauan kuin tavaraa riittää ja omansa on mahdollista saada joko pelaajiston kautta, postitoimituksella (postikulut lisätään hintaan) tai noutamalla tilauksen Hakaniemessä sijaitsevasta Antikvariaatti Lasihelmipelistä, Pukinmäestä löytyvästä Puksun Pubista tai Malmilla sijaitsevasta Ravintola Suskista.

Oman kalenterisi voit tilata joko tämän linkin takaa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen janne.vottonen@gmail.com.

kansikuva2017LYHYESTI:

Mitä? Atletico Malmin Poikakalenteri 2017
Milloin julkaistaan? 16.10.2016 (ennakkotilausmahdollisuus avattu!)
Miten saan omani? Tilauslomakkeella, laittamalla mailia (janne.vottonen@gmail.com) tai noutamalla omansa Antikvariaatti Lasihelmipelistä, Puksun Pubista tai Ravintola Suskista
Paljonko maksaa? 20€ + mahdolliset toimituskulut. Tarjolla myös kaksi VIP-pakettia signeerauksilla ja omistuskirjoituksella (25€) tai Atletico-kaulaliinalla, signeerauksilla ja omistuskirjoituksella (35€).
Miksi tilata ennakkoon? Varmistat sen, että kalentereita ylipäänsä riittää + saat VIP-pakettisi kotiinkuljetettuna pääkaupunkiseudulla.