Poikakalenteri on julkaistu!

16.10.2016 jäi historiaan Atleticon Poikakalenteri 2017:n julkistuspäivänä, kun “Atletico XXL” lanseerattiin mittavan ennakkohypen saattelemana. Omat juttunsa tuoreesta tekeleestä ehtivät kirjoittaa mm. jalkapallomediat Puoliaika ja Suomifutis.com, laajalevikkinen ilmaisjakelulehti Metro sekä viihteellisemmät julkaisut Seiska ja Iltalehti. Näiden saattelemana kalenteri sai runsaasti positiivista julkisuutta ja ennakkomyynti pyörähti odotetun vauhdikkaasti käyntiin.

kalenteritpainosta

Kalentereita on kuitenkin runsaasti jäljellä ja niitä on jatkossa mahdollista ostaa käytännössä kolmea reittiä pitkin:

  1. Joko varaamalla omansa tilauslomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen janne.vottonen@gmail.com
  2. Noutamalla kalenterin kolmesta mahdollisesta noutopisteestä: Antikvariaatti Lasihelmipelistä (Siltasaarenkatu 12, Hakaniemi), Ravintola Suskista (Ylä-Malmin aukio 3, Malmi) tai Puksun Pubista (Pukinmäenaukio 4, Pukinmäki).
  3. Ottamalla yhteyttä johonkin pelaajista / taustatiimin jäsenistä ja varaamalla omansa sitä kautta

Yksittäisen kalenterin hinta on 20€ (+ mahdolliset postitoimituskulut), mutta tarjolla on myös kahdenlaisia VIP-paketteja signeerauksilla ja omistuskirjoituksella sekä Tico-kaulaliinalla varustettuna. 25% kalenterin myyntihinnasta ohjataan lyhentämättömästi vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloa tukevaan rahastoon.

ticoofmalmi

Lisätiedot ja kyselyt: Janne Vottonen // janne.vottonen@gmail.com // 040 822 6006