Olli Kunttu In Memoriam

Alkuviikko käynnistyi Atleticon näkökulmasta surullisissa merkeissä, kun tieto pitkään joukkueen edesottamuksia seuranneen ja menneenä viikonloppuna myös Vuoden faniksi valitun Olli Kuntun poismenosta saavutti joukkueen.

Uskollisesti sekä koti- että vierasmatseihin reissannut Olli oli Atleticon pelaajiston keskuudessa äärimmäisen pidetty ja arvostettu persoona, jonka rakentavan kriittinen lähestymistapa ja ymmärrys jalkapalloa kohtaan piiskasivat samalla myös Atleticon pelillisiä esityksiä eteenpäin. Lisäksi Ollin lanseeraama Pyttykerho jakoi viime vuosien aikana kymmeniä spontaaneja palkintoja otteluiden parhaille pelaajille niin koti- kuin vierasjoukkueestakin ja ilahdutti näin pelaajistoa monin tavoin.

Ollin uskollisuudesta joukkuetta kohtaan kertoo se, että vaikka omat pojat, Santeri (pelasi 2007-2012) ja Sakari (valmensi Atleticoa kaudella 2011), eivät ole enää vuosiin olleet aktiivisesti Atletico Malmin päivittäisessä tekemisessä mukana, jatkoi Olli otteluissa käyntiä, eikä menneellä kaudellakaan ollut montaa peliä, jossa hän ei olisi paikan päällä ollut.

Ollin muistoa kunnioittaakseen Atleticon taustatiimi on päättänyt jakaa tulevalla kaudella 2017 ”Tähtipelaajapisteiden” sijaan otteluiden parhaille pelaajille niin sanottuja ”Pyttykerhopisteitä” ja palkitsee eniten pisteitä keränneen ”Olli Kunttu Memorial”-palkinnolla.

Atleticon fanipuolelle jää nyt suuri aukko ja koko Kuntun perheen kohtaama menetys tuntuu myös Malmilla saakka. Atletico esittää lämpimän osanottonsa kaikille Ollin läheisille. Lepää rauhassa isä-Kunttu!