Täydennystä Atleticon laidalle – Akseli Innanen pukee Tico-paidan ylleen

Atletico on kaikessa hiljaisuudessa testannut muutamia pelaajia tätä sekä tulevaa kautta ajatellen, ja erinäisten loukkaantumisten vuoksi päätynyt myös kiinnittämään osan potentiaalisimmista kyvyistä kokoonpanoon samoin tein. Tulevien viikkojen aikana on siis lupa odottaa pienimuotoista uutisointia uusista rekrytoinneista.

Ensimmäisenä listalla komeilee jo heti huomisen RiPS-ottelun kokoonpanostakin löytyvä Akseli “Aksu” Innanen (s. 1992).

Akseli Innanen
Akseli Innanen

Aksu kuuluu samaan -92-vuosimallin PK-35-kasvattien ikäluokkaan, josta Tico on aiemminkin löytänyt potentiaalisia pelimiehiä. Aksu kantoi Pallokerhon punamustaa raitakuosia 8-vuotiaasta A-junioreihin saakka, minkä jälkeen ura jatkui miesten tasolla Kolmosen FC Kontussa aina viime syksynä alkaneeseen opiskelupaussiin asti.

Useat kohtaamiset pelikentillä ja sen ulkopuolella ovat vuosien varrella jättäneet Aksusta positiivisen kuvan myös Atletico-leirissä, joten nyt kun Ville Ruuskan loppukauden kestävän loukkaantumisen takia laitaosastolle tuli selkeää vajausta, päätti Tico-johto tarttua tilaisuuteen.

– Atleticon pelaajasiirroista vastaavat tahot ovat olleet Innasen perässä jo parin vuoden ajan. Ennen tätä lukuisat ravintoloissa käydyt neuvottelut joukkueen ja Innasen edustajien välillä ovat – lupaavista aluista huolimatta – syystä tai toisesta kariutuneet. Nyt molemmat leirit ovat viimein päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen yksityiskohdista ja Tico-fanit pääsevät nauttimaan monipuolisen, vasenjalkaisen ja erittäin taitavan laitapelaajan otteista loppukauden ajan, intoilee pelaaja-valmentaja Timo Kinnunen uusinta suojattiaan.

Myös Innanen itse iloitsee liittymisestään Atleticoon:

– Erinomaisella fiiliksellä Ticon mukaan ilman muuta! Suurin osa pelaajista on tuttuja jo entuudestaan, ja tiedän, että jengin sisällä vallitsee rento ja hyvä henki. Loppukaudelta toivon, että joukkue menestyy hyvin peleissä ja että pääsen itse pienen tauon jälkeen taas nauttimaan pelaamisesta.

Näissä tunnelmissa Atletico toivottaa Aksun tervetulleeksi keltapaitaan!