Atletico kohtaa Regions’ Cupissa KaaPon

Atleticon seuraava Regions’ Cup -vastustaja on selvillä. Neljännellä kierroksella vastaan asettuu Kaarinan Pojat, eli tuttavallisemmin KaaPo. Ottelupari pelataan Atleticon kotikentällä ja puolivälieriin jatkava joukkue ratkeaa sunnuntaihin, 3.7. mennessä.

Kaarinan Pojat

Tässä vaiheessa mukana olevista 16 joukkueesta Atleticon vastus on niitä harvoja entuudestaan tuttuja. Joukkueet kohtasivat nimittäin kertaalleen vuoden 2012 pre-seasonilla. Tuolloin KaaPo otti kotikentällään ansaitun 5-2 (3-0) -voiton. Sittemmin joukkue on seilannut tasaisesti Kakkosen ja Kolmosen väliä vakiinnuttamatta paikkaansa oikein kummallakaan sarjatasolla.

Viime kaudella vielä Kakkosta pelannut KaaPo kuuluu kuitenkin ilman muuta Regions’ Cupin suurimpiin voittajasuosikkeihin. Nuorella ryhmällä kauteen lähtenyt KaaPo on aloittanut Atleticon tapaan Kolmosen kautensa hieman ennakko-odotuksia heikommin, mutta nostanut alkukauden jälkeen tasoaan. Joukkue on lisäksi samanaikaisesti hoidellut tiensä Regions’ Cupin neljännelle rundille voittamalla Peimari UTD:n (rankkareilla), PiPSin ja Åifk:n. Atletico taas on kaatanut matkallaan Chicken Wingsin, PKKU/Allianssin ja JäPS/47:n.

Tarkemmasta otteluajankohdasta ja -paikasta ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Muut otteluparit löydät linkin takaa.