Kolmosen alustava lohkojako 2016!

Helsingin ja Uudenmaan piirit julkaisivat tänään ensi kauden Kolmosen alustavan lohkojaon. Päättyneellä kaudella kakkos- eli “Helsingin” lohkossa pelannut Atletico mittelee tulevana suvena kauden 2013 tapaan kolmos- eli “itälohkossa”.

Atletico Malmi
CLE, Helsinki
FC Legirus Inter, Vantaa
HyPS, Hyvinkää
NJS, Nurmijärvi
NouLa, Järvenpää
PK K-U/Allianssi, Kerava
PuiU, Helsinki
Reipas, Lahti
RiPS, Riihimäki
Töölön Taisto, Helsinki
Vesa, Helsinki

Tulevista vastustajista Nurmijärven Jalkapalloseura pelasi viime kaudella Kakkosta, mutta suistui ranskalaiseksi jääneen visiittinsä päätteeksi takaisin piirin peleihin. Nelosen nousijoista lohkoon osuivat helsinkiläiset Club Latino Español ja Töölön Vesa sekä Vantaan Korsossa majaansa pitävä venäläistaustainen FC Legirus Inter.

Jo viime kaudella Kolmosta pelanneista porukoista stadilaisväriä lohkoon tuovat Töölön Taisto ja riemastuttavasti myös Puistolan Urheilijat eli tiedossa ensi kaudeksi on siis Koillisen Derbyjä! Muilta osin lohkossa on edustettuna “radanvarsi” (Hyvinkään Palloseura, Nouseva Laaka ja Riihimäen Palloseura) sekä Lah(d)en skene (Reipas).