Kauden 2015 parhaat valittu

Päättyneellä kaudella kunnostautuneita Atleetteja palkittiin jälleen jokavuotisen päätösristeilyn yhteydessä. Voittajat valikoituivat vanhaan malliin äänestyksellä joukkueen jäsenten kesken.

Kolossaalinen toppari Iiro Helinen kruunasi debyyttikautensa atleettipaidassa kirimällä uurnilla vuoden pelaajaksi. Saman herrasmiehen haltuun löysi tiensä myös vuoden puolustajan titteli. Toinen tuplavoittaja oli vuoden tulokkaaksi ponnistanut Jonne Ketonen, joka lisäksi pääsi kaivertamaan nimensä tähtipelaaja-kiertopalkintoon (jakamisperusteena verkko-/sometoimituksen antamat tähtipelaajapisteet sarjapeleistä).

Jokseenkin kyseenalainen kunnia tämän kauden gaalassa lankesi Samu Nurmiselle, jonka suorittama transitio tähtipelaajasta 2014 uppopalloilijaksi 2015 hakee varmasti vertaistaan koko Atleticon historiassa. Muista palkituista mainittakoon jo kolmannen kerran peräjälkeen vuoden maalivahdiksi yltänyt Elis Rintala, suorituspalkinnon arvoisesti Sundomin cup-bussin yökerhoksi muuttanut Henri Mattsson sekä vuoden maali, Jani Putkosen uskomaton viime hetkien voitto-osuma Kolmosen kotipelissä HIFK/2:n verkkoon.

01. Vuoden maalivahti: Elis Rintala
02. Vuoden puolustaja: Iiro Helinen
03. Vuoden keskikenttäpelaaja: Mikko Huupponen
04. Vuoden hyökkääjä: Jesse Ketonen
05. Vuoden jokapaikanhöylä: Jani Hannula
06. Vuoden ammattimaisin: Janne Vottonen
07. Vuoden yllättäjä: Lauri Nurmi
08. Vuoden potentiaalisin: Kustaa Käki
09. Vuoden tulokas: Jonne Ketonen
10. Vuoden fani: Kauko Ruokolainen
11. Vuoden maali: Jani Putkonen vs HIFK/2, Pukinmäki
12. Vuoden suoritus: Henri Mattsson – ”Yökerho”
13. Vuoden uppopalloilija: Samu Nurminen
14. Vuoden tähtipelaaja: Jonne Ketonen
15. Vuoden ”janoisin”: Olli Harmainen
16. Vuoden pelaaja: Iiro Helinen