Atletico palaa treenikentille

Saunaillat on saunottu ja vaikka edessä on vielä sekä kauden päättävä risteily että perinteiset pikkujoulut, aletaan Atletico-leireissä pikkuhiljaa valmistautua myös tulevaan kauteen. Varsinaiset harjoitukset ja pre-season pyörähtävät käyntiin totutusti vasta tammikuun alussa, mutta siihen saakka molemmat Atletico-ryhmät palautteelevat mieliin lajin hienouksia kerta viikkoon tapahtuvien vapaamuotoisempien “höntsien” merkeissä.

Kolmosessa hienosti toiseksi sijoittunut Atletico treenaa marras-joulukuun ajan aina keskiviikkoisin klo 19-20 Kartanon tekonurmella, Vuosaaressa (kokoontuminen kopissa klo 18:30) ja kabinettipäätöksiä Vitosen paikalleen odottava Atletico Akatemia puolestaan Malmin peruskoululla torstaisin klo 19-21 lenkin ja futsalin merkeissä (lenkin kokoontumispaikka ja -ajankohta ilmoitetaan aina erikseen).

Molempien joukkueiden harjoitukset ovat mallia “avoimet”, eli myös uudet pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan ilman sen suurempia sitoumuksia. Halukkaiden tulisi kuitenkin ottaa joukkuueenjohtoon yhteyttä ennakkoon. Yhteystiedot löytyvät Info-osiosta.