Kausi päättyi ennätystenmurskajaisiin!

Kauden 2015 sinetöineestä päätöskierroksen ottelusta SAPAa vastaan on hädin tuskin kulunut vuorokausi, kun on jo aika katsastaa kovan työn ensimmäinen sato; statistiikan saralla meni useampikin joukkueen ennätys kerralla uusiksi.

Kohtalaisen kehnoon viime vuoteen nähden parannusta tuli todella merkittävästi, mutta myös Atleticon 20-vuotisjuhlakauden 2013 ennätyslukemat – lohkon 3. sija 12 voitolla ja 41 pisteellä – kohenivat ilahduttavasti, kukin yhdellä yksiköllä (2. sija, 13 voittoa, 42 pistettä).

Myös joukkueen sisäinen yhden kauden maaliennätys Kolmosessa meni uusiksi, kun tulokashyökkääjä Jesse Ketonen viimeisteli SAPAn verkkoon takomansa hattutempun myötä yhteensä 17 maalia 19 pelaamassaan ottelussa. Aiempi kärkilukema, niin ikään kaudelta 2013, oli Jani Putkosen nimissä (17 ottelua, 14 maalia).