Timo Kinnunen jatkaa Atleticon päävalmentajana kaudella 2016!

Eilen harjoitusten yhteydessä julkaistiin ilahduttava tieto siitä, että Atleticon johtoporras on päässyt sopimukseen Timo Kinnusen jatkosta joukkueen peräsimessä myös kaudella 2016. Jo kahdeksatta pelivuottaan Atleticossa käynnistelevä Kinnunen on kuulunut myös edellisen neljän kauden ajan joukkueen valmennusjohtoon ja antanut korvaamattoman panoksen siihen, että Tico on noussut Kolmosen kuumimpaan kärkeen.

Lohkon kakkossija ja ennätyksellinen eteneminen molemmissa cupeissa ovat tuloksellisesti Atleticon kaikkien aikojen suorituksia. Johtoportaassa ollaan siis syystäkin tyytyväisiä:

– Timon roolia ei voi missään nimessä väheksyä, ei kentällä eikä sen ulkopuolellakaan. Me asetettiin selkeä tavoite tälle vuodelle (sijoitus kolmen kärkeen) ja nähdäkseni se on täyttynyt oikein hyvin, vaikka nousu jäikin tällä kertaa haaveeksi. Näen lisäksi, että olemme menneet pelillisesti eteenpäin ja Timo kehittynyt valmentajana, joten ilman muuta jatketaan mielellään tätä hedelmällistä yhteistyötä, korostaa Janne Vottonen.

Samansuuntaisia ajatuksia löytyy myös Timolta:

– Kun Atletico kutsuu, kutsuun pitää vastata. Ja kiva jatkaa kauden jälkeen, joka toisaalta on ollut positiivinen, mutta myös jättänyt paljon hampaankoloon. Uskoisin, että olen valmentajana taas vähän valmiimpi ensi kauteen, täydentää Kinnunen.

Molemmissa leireissä vaietaan vielä ensi kaudesta, kun edellinen kausikin on vielä kesken, mutta jotain suuntaviivoja on myös jo selkeästi piirretty:

– Normaalia aiempi valmentajavalinta on ilman muuta strateginen ratkaisu. Nyt nykyisellä pelaajistolla on jo hyvissä ajoin tiedossa, että menestykselle ja peli-identiteetille on odotettavissa jatkuvuutta ja meille jää tiiminä aikaa kasata ensi vuoden joukkue hyvissä ajoin ennen pre-seasonia. Tiedän jo nyt, että ryhmä tulee vahvistumaan entisestään, eikä kauteen tulla tämänkään vuoksi lähtemään ainakaan alhaisemmin tavoittein, täydentää Vottonen.

Kinnusen sopimus on tuttuun tyyliin vuoden pituinen ja käynnistyy heti edellisen päättyessä. Muusta valmennusryhmästä tullaan tiedottamaan syksyn aikana.