Kustaa Käki liittyy Atleticoon

Viime päivät ovat edenneet niin vauhdikkaasti, ettei Atleticon uusinta pelaajahankintaa ole ehditty vielä edes uutisoida, vaikka tämä onnistuikin iskemään maalin jo debyyttiottelussaan lauantaina. Siispä tervetuloa Kustaa Käki!

Kustaa Käki
Kustaa Käki

Kustaa (s. 1988) on alkujaan tamperelaisen TPV:n kasvatti ja pelannut miltei koko junioriuransa “Mansessa”. Keskikentän maestro kuului aikanaan ikäluokkansa lupaavimpiin tamperelaispelaajiin ja hankki jo ensimmäiset Ykkösen ottelunsakin TPV:ssä juuri täysi-ikäistyttyään. Kyseisessä seurassa hän ehti pelata niin Ykköstä kuin Kakkostakin ennen siirtymistään saman sarjatason PJK:hon.

Opiskelut veivät miehen kuitenkin Helsinkiin ja vaikka varsinainen kilpauran jalkapallon parissa päättyikin siihen, kuului Käki kuitenkin useamman vuoden ajan PPV:n avainpelaajiin ja edusti seuraa eri sarjatasoilla aina aina vuoden 2013 loppuun saakka.

Atletico kävi Käen kanssa neuvotteluita jo ennen kauden alkua, mutta yllättävä ulkomaankomennus siirsi liittymistä ja uran jatkoa kesätauolle saakka. Vaikka edellisestä kilpailullisesta ottelusta onkin ehtinyt vierähtää aikaa jo 1,5 vuotta, osoitti Käki heti ensimmäisistä harjoituksista alkaen olevansa todella hyvässä kunnossa ja ehdoton vahvistus joukkueen jo entuudestaan erittäin kovatasoiselle keskikentälle.

Pelaaja-valmentaja Timo Kinnunen on siis syystäkin tyytyväinen:

“Kusti on taitopelaajaksi todella kova raastamaan ja tulee tuomaan uudenlaisen vaihtoehdon Atleticon hyökkäyspeliin. Kusti on myös luonteeltaan syntynyt voittamaan”.

Käki odottaa myös itse innokkaasti syyskauden tulevia koitoksia:

“Taannoin Madridissa asuneena ei luonnollisesti tullut mieleenkään mikään muu kuin lähteä tyrkylle Tico-paitaan. Viimeksi täällä (toim. huom. Helsingissä ja Kolmosessa) pelatessa koko kausi oli yhtä taaperrusta, joten tavoitteena olisi liittyä voittavaan porukkaan ja reilun viikon perusteella tästä ei ole epäilystä. Syksyn iltavalot ja mutaiset kentät kiinnostaa myös.”

Atleticon leirissä ollaan erittäin iloisia tästä uutisesta ja odotellaan jo innokkaasti syksyn tulevia koitoksia Kustilla vahvistuneena!