Ottelusiirto ja Regions’ Cup -ajankohta

Viikko sitten arvottiin Regions’ Cupin 4. kierros ja se tiesi myös pienoisia aikatauluhaasteita Atleticon otteluohjelmaan. Malmilaisten onneksi samanlaisia ongelmia oli myös IHK/OMV:lle, joka oli aloitteellinen ja ehdotti keskinäisen kamppailun aikaistamista kahdella päivällä lauantailta 6.6. torstaille 4.6. Pelipaikka säilyy samana, mutta ottelu pelataan arkiajankohdasta johtuen klo 20:00 alkaen. Tieto on päivitetty myös Atleticon otteluohjelmaan.

Vastaavasti Regions’ Cupin ottelu FC Espoota pelataan saman viikon lauantaina, 6.6. klo 14:45 alkaen Atleticon kotibaanalla, Pukinmäen nurmella. Ajankohta löytyi lopulta yllättävänkin helposti, sillä FC Espoolle jää kamppailuun saman verran palautumisaikaa, eikä kummallakaan joukkueella ole tämän IHK-ottelusiirron vuoksi merkittyjä tapahtumia viikonlopulle.