Ermilä täydentämään Atleticon maalivahtiosastoa

Pelaajarintamalla tapahtuu vielä kolmisen viikkoa ennen sarjakauden alkua, kun maalivahti Rolf “Rofa” Ermilä (s. 1995) liittyy mukaan Atleticon rinkiin.

Rolf Ermilä
Rolf Ermilä

Viikingeissä jalkapalloilun aloittanut Rofa vaihtoi Vuosaaresta Malmille kaudeksi 2004. Viime vuodet hän on ollut MPS:n edustusjoukkueen mukana, mutta pelannut pääasiassa ykkös- ja kakkosdivaripelejä A- ja B-nuorissa. Atleeteille Rofa on tuttu mies jo entuudestaan paitsi treenikentiltä, myös torjuttuaan pikahälytyksellä Kontun nurin sarjapelissä viime kaudella.

“Hymy huulilla Ticoon! Kova porukka kasassa ja joukkueessa on mukava ilmapiiri treenejä myöten. Olen hyvin päässyt mukaan kuvioihin ja odotan kevätkautta innolla! Syksyn pelejä sotkee tietysti armeijaanlähtö, kertoo Rofa kuulumisiaan.

“Rofa antoi hyviä näyttöjä jo viime kesänä. Atleettinen kaveri kaiken kaikkiaan ja tervetullut lisä meidän maalivahtisektorille, kuvailee veskaritreeneissä avustava huoltopäällikkö Ville-Pekka Liimatainen.

Alkuvuodesta joukkueeseen liittynyt maalivahti Rasmus Araviita sen sijaan ei jatka uraansa Atleticossa vaan siirtyy eteenpäin FC Myllypuroon. Atletico toivottaa Rasselle onnea ja menestystä Kakkosen koitoksiin!