Respect Suomen Cupin 4. kierros arvottu

Vaikka kolmannen kierroksen jatkopaikat ovat osin vielä ratkaisematta, arvottiin hetki sitten jo Suomen Cupin 4. kierroksen tulevat otteluparit. Voittaja illan Atletico Malmi – NuPS -kamppailusta saa vastaansa joko JanPan (5D, Tampere) tai JIK:n (3D, Ahvenanmaa). Alempisarjalainen saa ottelussa kotiedun, joten käytännössä ottelu tullaan pelaamaan joko Tampereella tai Helsingissä/Nummelassa riippuen näiden kolmannen kierroksen otteluiden voittajista.

suomen_cup_2015_287x162px

Molemmat mahdolliset vastustajat ovat Atleticolle entuudestaan tuntemattomia. JanPa (Janakkalan Pallo), pelasi viime kaudella Tampereen piirin Vitosta ja hyytyi kalkkiviivoilla Vitosen nousukarsinnassa. JIK (Jomala Idrottsklubb) puolestaan nousi kaudeksi 2014 Kolmoseen ja säilyi täpärästi kauden päätteeksi.

Muut otteluparit löydät esimerkiksi tämän linkin takaa.

Neljäs kierros tullaan pelaamaan 17.3. mennessä.