Kapteenisto kaudelle 2015 ja Respect Suomen Cupin 4. kierros

Pre-seasonin saunailta palveli löylynheiton lomassa myös demokratian välineenä, kun Atleetit raapustivat nimiä lappuun perinteisen kapteeniäänestyksen merkeissä.

Atleticon kapteeninnauha pysyy edelleen tiukasti pelaaja-valmentaja Timo Kinnusen hauiksen ympärillä, nyt jo viidettä vuotta peräjälkeen, ja varakapteenina jatkaa viime kauden tapaan Janne Hampaala. Myös kapteeniston kolmas jäsen löytyy tänä vuonna keskikentältä, kun toiseksi varakapteeniksi nousi nyt ensimmäistä kertaa Mikko Huupponen.

Tuore kapteenisto ensimmäisessä edustuspotretissaan (lähes) saunanraikkaana: Timo Kinnunen (vas.), Mikko Huupponen ja Janne Hampaala.

Viikonloppu toi lisää valoa myös Respect Suomen Cupin jatko-ohjelmaan. Atleticon vastustaja neljännellä kierroksella on Tampereen piirin Vitosessa pelaava Janakkalan Pallo, joka sunnuntai-iltapäivän ottelussa kaatoi Hämeenlinnassa ahvenanmaalaisen Jomala IK:n Kolmosesta 1-0 (1-0).

Alempisarjalaisena JanPa jatkaa kotijoukkueen statuksella myös Atleticoa vastaan. Ottelun tarkempi ajankohta selviää lähipäivinä.