Kesän sarjaohjelma valmiina

Helsingin ja Uudenmaan piirit ovat saaneet nivottua yhdessä hallinnoimansa Kolmosen otteluohjelmat valmiiksi.

Atleticon kotipelien osalta ohjelma noudattelee suurelta osin viimevuotisia linjoja: pääasiallisina kotikenttinä tälläkin kaudella palvelevien Tapanilan tekonurmen ja Pukinmäen nurmen lisäksi myös Tapulin ja Puistolan nurmet isännöivät yhteensä kolmea arkipäivien “evakko-ottelua”, ja näitä kolmea poikkeusta lukuun ottamatta kaikki muut kotipelit osuvat toivotusti vanhaan malliin lauantaille.

11 vieraspelireissusta vain kuusi ulottuu Helsingin rajojen ulkopuolelle, kiitos Atleettien tapaan majaansa pääkaupungissa pitävän viisikon HIFK/2, HerTo, LPS, PPJ ja SAPA. Kakkoslohkon (“Stadi”) – jossa Atletico nyt siis pelaa ensimmäistä kertaa – ero ykköseen (“Länsi-Uusimaa”) ja kolmoseen (“Lahti”) käy muutenkin selväksi viimeistään pikaisella vilkaisulla matkakilometreihin; malliksi yksin viime kesän pisimmän vierailun (FC HIK, Hanko) ja tämän kauden vastaavan (NouLa, Järvenpää) erotus on pyöreät 100 kilometriä! Muutkin tulevat ulkopaikkakuntavierailut suuntautuvat kaikki lähiseuduille Espooseen (EsPa), Itä-Vantaalle (FC Vantaa, I-HK/OMV), Tuusulaan (TuPS) sekä Sipooseen (SibboV).

Ticon sarjakausi starttaa lauantaina 25.04. HIFK/2:n vieraana Bolliksen muovilla. Otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan mm. Helsingin piirin sivuilta. Nyt julkaistu ohjelma on pääpiirteittäin lopullinen, joskin yksittäisiä otteluita koskevat muutokset ovat toki edelleen mahdollisia.