Pre-season käynnistyy tänään – myös kevään otteluohjelma julki

Joululomat on lusittu myös Atleetti-leirissä ja pre-season käynnistyy samantien vauhdikkaasti. Joukkue kokoontuu tänään valmennustiiminsä johdolla Kartanon tekonurmelle kevään ensimmäisiin treeneihin ja huomenna edessä on jo ensimmäinen harjoitusottelu, kun Kolmosen talvisarjan ottelussa kohdataan tulevan kauden lohkovastustaja, HerTo.

Tämänvuotinen valmistautumisjakso kattaa yhteensä noin 60 tapahtumaa, jotka koostuvat tottuun tyyliin kolmesta viikkoharjoitteista, reilusta kymmenestä harjoitusottelusta sekä muutamista kentän ulkopuolisista tapahtumista. Ringissä on tällä hetkellä noin 25 pelaajaa, mutta muutamaa täsmävahvistusta etsitään edelleen.

Joukkue harjoittelee tammi-huhtikuussa kolmesti viikossa

Ma klo 20.00-21.00 Kuntotreenit Pukinmäen peruskoululla + erillinen lenkki
Ti klo 18.30-20.00 Pallollinen harjoitus Kartanon tekonurmella
To klo 18:30-20.00 Pallollinen harjoitus Kartanon tekonurmella

Lisäksi joukkueenjohto on valmistautunut täydentämään kalenteria yksittäisillä hallivuoroilla siltä osin kun talvi tekee lämmitetystä tekonurmesta käyttökelvottoman.

Lisäksi joukkue pelaa noin kolme ottelua kuukautta kohden

Joukkueharjoitusten lisäksi Atletico pelaa tuttuun tyyliinsä paljon myös tämän kevään aikana, joskin määrää ja rasitusta on sitä kautta pyritty vähentämään esimerkiksi viime kaudesta. Kolmosen talvisarja ja Suomen Cup tulevat rytmittämään alkuvaiheen aikataulua, mutta loppupäässä siintävät ehkäpä ne odotetuimmat tapahtumat, kun Atletico isännöi ensin neljättä kertaa järjestettävää Mosa Cupia lauantaina 4.4. ja matkaa heti seuraavalla viikolla perinteiselle vieraskiertueelleen. Tällä kertaa kohteena eksoottinen Jyväskylä ja vastassa FC Blackbird.

Loppupäähän on myös jätetty tilaa niin Kolmosen talvisarjan jatko-otteluille ja Suomen Cupin mahdollisille jatkokierroksille kuin myös maalis-huhtikuussa starttaavalle Regions’ Cupille.

Kevään otteluohjelma:

– pe 09.01. klo 20:30, Bollis 6, Kolmosen talvisarja vs. HerTo
– la 17.01. klo 21:00, Talin halli, Harjoitusottelu vs. Atlantis Akatemia (4D)
– la 24.01. klo 18:00, Kartano tn, Kolmosen talvisarja vs. LPS
– la 07.02. klo 18:00, Kartano tn, Kolmosen talvisarja vs. Ponnistajat
– su 15.02. klo 18:30, Kartano tn, Suomen Cupin. 2. kierros vs. HIFK/3 (4D) tai HIFK/4 (5D)
– pe 20.02. klo 20:30, Bollis 6, Kolmosen talvisarja vs. HPS
– su 01.03. klo 19:30, Pallomylly, Harjoitusottelu vs. FC Myllypuro (2D)
– pe 06.03. klo 20:30, Bollis 6, Kolmosen talvisarja vs. Töölön Taisto
– pe/la 21.-22.03. tai 28.-29.03. Kolmosen talvisarjan jatko-ottelu
– la 04.04., Tapanila tn, Mosa CUP (2 ottelua)
– la 11.04. klo 15:00, Palokka tn (Jyväskylä), Harjoitusottelu vs. FC Blackbird (3D)

Muutamaa uutta vahvistusta kartoitetaan edelleen

Pelaajarintamallakin näyttää lupaavalta, sillä  höntsäilykausi marras-joulukuussa toi joukkueeseen jo kolme uutta pelaajaa ja myös reilu 20 vanhaa peluria on sopinut jatkavansa joukkueen riveissä. Muutama viime kauden pelaajista pohtii kuitenkin edelleen jalkapallouransa jatkoa, joten heidän varaltaan katsastetaan muutamia testipelaajia. Joukkueenjohto etsii erityisesti maalivahtia sekä noin 1-3 kenttäpelaajaa vahvistamaan jo entuudestaan kilpailukykyistä rinkiä.

Kokoonpanoa on tarkoitus täydentää tammikuun loppuun saakka, jonka jälkeen portit menevät niin sanotusti kiinni. Innokkaita uusia pelaajia pyydetään olemaan yhteydessä Info-osiosta löytyviin tahoihin.