Helinen vahvistamaan Atleticon takalinjoja

Viime vuoden puolella ehdittiin jo uutisoida kaksi ensimmäistä pelaajahankintaa, mutta vielä ennen pre-seasonin alkua luvassa on kolmaskin. Ketosten lisäksi uutena kasvona Atleetti-paitaa kaudella 2015 kantaa pääasiassa topparin tontilla viihtyvä, mutta sen ohessa myös puolustavan keskikentän roolissa uransa varrella pelannut Iiro Helinen (s. 1988). Iiro on alkujaan PPV:n kasvatti, mutta edustanut vanhemmissa junioreissa myös FC Jokereita. Aikuisiällä hän on ehtinyt kohdata Atleticonkin useaan otteeseen sekä Kolmosessa että Suomen Cupissa kantaessaan kasvattiseuransa PPV:n paitaa.

Iiro Helinen
Iiro Helinen

Edellinen kausi jäi loukkaantumisten ja muiden kiireiden vuoksi väliin, mutta treenit ovat nyt jo osoittaneet, että miehessä on potentiaalia ja Helinen vaikuttaa sopivalta täsmähankinnalta toppariosastolle.

“Iiro on pallovarma ja isokokoinen toppari, jonka odotan parantavan meidän pelinavaamista ja tuovan vahvan panoksensa molempiin bokseihin ja erikoistilannepelaamiseen, toteaa pelaaja-valmentaja Timo Kinnunen tulevasta suojatistaan.”

Helinen odottaa myös itse kautta innostuneena:

“Erittäin hyvillä fiiliksillä sopimuksesta. Edelliskausilla Atleticoa vastaan oli aina vaikea pelata ja näin ollen onkin mukava olla itse osa joukkuetta. Treenien perusteella joukkue vaikuttaa hyvältä ja uskon, että olemme ensi kaudella Kolmosen kärkijoukkueita, toteaa Iiro Helinen.”

Sitä jää odottamaan myös nettisivutoimitus. Ensimmäinen etappi tällä matkalla on pre-seasonin aloitus 8.1. torstaina ja heti seuraavana päivänä pelattava ensimmäinen talvisarjan ottelu (pe 9.1. klo 20:30 vs. HerTo).