DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon kumppaneina

Mennyt viikko toi jälleen lisäystä Atleticon kumppanirintamalle, kun sekä DSV että Backman-Trummer päättivät jatkaa vuonna 2013 alkanutta yhteistyötään Atleticon kanssa. Logistiikkayhtiöt tullaan siis näkemään alkavallakin kaudella Atleettien nettimedioissa ja varusteissa (shortsit, housut ja pelikassit) yhteensä yli 140 harjoitus- ja ottelutapahtumassa ympäri Helsingin ja Uudenmaan aluetta.

– DSV:ltä ja Backman-Trummerilta saatava tuki on ollut meille täysin kullanarvoista. Sen avulla ollaan pystytty hankkimaan aiempaa parempia varusteita ja harjoitusvuoroja sekä takaamaan, että pystymme ylipäänsä pyörittämään tätä toimintaa kasvavista kustannuspaineista huolimatta. Lähdemme siis erittäin kiitollisina jatkamaan tätä hyvin alkanutta yhteistyötä ja tarjoamaan näille kahdelle kumppanillemme rahanarvoisia vastikkeita, kommentoi johtoportaasta Janne Vottonen.

DSV

DSV-yhtiöt omistaa tanskalainen, monikansallinen DSV A/S, joka toimii yhteensä yli 70 maassa eri puolilla maailmaa. DSV:n toiminta tähtää koko logistisen toimintaketjun hallintaan kolmeen eri liiketoiminta-alueella, lentorahdissa, merirahdissa ja maantiekuljetuksilla.

Backman-Trummer

Backman-Trummer Oy puolestaan on DSV:n hyvä ja läheinen kumppani, joka tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa useammassa Suomen satamista. Yli 130 vuotta vanha yritys kuuluu osaksi pohjalaisjuurista KWH Groupia.