Atletico ja Escape To Suomi yhteistyöhön

Atletico Malmi on solminut yhteistyökumppanuuden Escape To Suomi -nimisen uutis- ja ajankohtaisblogin kanssa. Suomalaisesta jalkapallosta englanniksi kirjoittava ETS on vuodesta 2012 saakka tarkastellut kotimaista jalkapallokenttäämme tuorein ja ulkopuolisin silmin, mutta silti arvoastaen. Lukuisat jutut maajoukkueesta, Veikkausliiga-otteluista ja myös alasarjojen mentaliteetista ovat tehneet suuren vaikutuksen myös Atleticon johtoportaaseen, joten siitä näkökulmasta on hienoa saada ETS mukaan.

Escape To Suomi

ETS kuvailee itseään sivuillaan seuraavasti:

“Escape To Suomi was established in June 2012 by Rich Nelson – seeing that there was no apparent English-language blog covering the Finnish leagues. Pieces have ranged from live match reports on Europa League football to arguing for a Nordic hosted Euro 2020.

While reviewing Veikkausliiga action is the bread and butter for the site, we’ve also written pieces about Finnish football for esteemed football collectives In Bed With Maradona, When Saturday Comes, The Inside Left and Les Rosbifs.”

Yhteistyö tulee näkymään konkreettisesti mm. Atleticon logona nettisivuilla ja lukuisina esiintymisinä sosiaalisessa mediassa sekä ennen kaikkea joukkueen edesottamusten aktiivisena seurantana ETS:n sivuilla koko tulevan kauden ajan. Atleetit ovat saaneet jo mukavasti näkyvyyttä liki 4000 Twitter-seuraajan keskuudessa, joukkue esitelty lyhyesti “Introducing Atletico Malmi”-artikkelissa ja onpa Lontoossa asusteleva Rich Nelson lupautunut matkustamaan Suomeen saakka nähdäkseen jonkun Atleticon kauden kotipeleistäkin.

Joukkueen johtoportaan jäsen, Janne Vottonen, on siis syystäkin ilahtunut:

Hienoa saada ETS mukaan remmiin! Olen seurannut Richin kirjoituksia Twitterissä aktiivisesti ja pitänyt hänen tavastaan käsitellä paikallista futista. ETS:n kautta Atletico tulee saamaan runsaasti näkyvyyttä ja palstatilaa sekä ennen kaikkea tavoittamaan myös kansainvälisiä seuraajia ja ei-suomenkielistä futiskansaa maassamme. Hieno juttu kaikenkaikkiaan, iloitsee Vottonen.

Myös Rich Nelson on tyytyväinen yhteistyöhön:

“I’m looking forward to following Atletico this year, I’ve been made very welcome already and I look forward to visiting in the summer!”

Escape to Suomen blogia pääset lukemaan tästä ja Atletico suosittelee myös seurailemaan ETS:ää sekä Facebookissa että erityisesti Twitterissä.