Araviidasta Atleticon uusin kiinnitys

Atletico julkisti kuluneella viikolla kevään neljännen hankintansa, kun Rasmus Araviita (s. 1996) kiinnitettiin täydentämään malmilaisryhmän maalivahtiosastoa. Puotinkylän Valtin kasvatti on pelannut junioriaikoinaan myös Kontun, Viikinkien, PK-35:n ja Hongan riveissä sekä kuulunut edelliskaudella Kakkosessa pelanneiden Pallohongan ja Atlantiksen pelaajarinkeihin. Araviita vakuutti joukkueen johtoportaan kehityskelpoisilla ja innostuneilla otteillaan, joten päätös oli lopulta helppo.

Rasmus Araviita
Rasmus Araviita

Ikänsä puolesta vielä A-junioreihinkin mahtuva “Rasse” tulee Atleticon maalivahtiringissä taistelemaan peliajasta Kolmosessa yhdessä Elis Rintalan ja Niko Lempisen sekä Akatemian puolella tilaisuuksia kärkkyvien Lauri Nurmen ja Simo Kaivolan kanssa.

Pelaaja-valmentaja Timo Kinnunen pitää hankintaa onnistuneena:

“Rasse on innokas nuori maalivahti, joka lähtee haastamaan Atleticon vanhempia torjujia vastuusta. Raamit ja pää ovat ainakin kunnossa, joten vielä juniori-ikäinen Atleetti tulee varmasti tuomaan paljon hienoja hetkiä joukkueelle ja kannattajille.

Araviita itse puolestaan lähtee kauteen kovin odotuksin:

“Korkein odotuksin liityn Ticoon. Jengi vaikuttaa pelillisesti hyvältä ja joukkueeseen on ollut helppo päästä sisään. Odotan hyvää kilpailua pelipaikasta ja toivottavasti paljon vastuuta sarjassa. Tavoitteena on kehittyä pelaajana taas askel eteenpäin ja tietysti auttaa joukkuetta nousemaan Kakkoseen!”

Samassa yhteydessä tiedotettiin myös, että viime kauden onnistujiin kuulunut Miro Kauti palaa kauden malmilaisvisiitin jälkeen takaisin uutta nousua Kakkosessa hakevan Gnistanin riveihin. Atletico toivottaa Kautille onnea ja menestystä uusvanhassa seurassaan sekä toivoo näkevänsä viime kauden päätteeksi “vuoden tulokkaan” tittelin pokanneen taiturin vielä jonain päivänä Ticon riveissä!