Respect Suomen Cupin avauskierrokset arvottu

Suomen_Cup

Nykymuodossaan heti vuodenvaihteen jälkeen alkavan ja tulevaksi kaudeksi enemmän tai vähemmän hohdokkaasti uudelleenbrändätyn Respect Suomen Cupin avauskierrosten arvontatulos pelmahti tänään eetteriin Palloliiton toimistolta.

Atletico aloittaa taipaleensa 2. kierrokselta, ja vastustaja tulee edustustasolla liigaan ponnistaneen HIFK:n organisaatiosta; tähtirintojen kolmos- (4D) ja nelosjoukkue (5D) ratkovat keskenään jatkoonmenijän ensimmäisellä rundilla.

Viitoseen noussut Atletico Akatemia on niin ikään tulessa 2. kierroksella Nelosen SUMU/77:n vieraana.

Cupin kahden ensimmäisen kierroksen osallistujat ovat kaikki piiritason joukkueita (Kolmonen ja alemmat sarjat) ja ottelut on määrätty pelattavaksi aikavälillä 01.01.-15.02. Tarkemmat aikataulut selviävät lähiviikkoina.