Mosa Cuppia pelataan jälleen keväällä

Yksi kevään varmimmista merkeistä, nimittäin Mosa CUP, toteutuu jälleen alkavanakin keväänä. Kutsuturnauksen takana olevat puuhamiehet kokoontuivat ja päättivät yksissä tuumin jatkaa perinnettä. Tulevana keväänä jo neljättä kertaa järjestettävä Mosa CUP pelataan päällekkäisistä kenttävarauksista johtuen kuitenkin viikkoa normaalia aiemmin, eli lauantaina 4.4.2015.

Atletico Malmin ja Puistolan Urheilijoiden yhdessä järjestämä turnaus kokoaa jälleen kahdeksan Koillis-Helsingin mielenkiintoisinta joukkuetta mittelemään lähialueiden paremmuudesta kahdessa eri tasosarjassa. Pystien lisäksi cup-turnauksessa jaetaan jo asetelmia muutamaa viikkoa myöhemmin käynnistyvään sarjakauteen.

Kutsuttavat osallistujat ja otteluparit varmistuvat alkuvuodesta.

Ohessa vielä kuvamateriaalia viime vuoden voittajista:

SUMU/77 - Kilpasarjan mestari 2014
SUMU/77 – Kilpasarjan mestari 2014
Atletico Akatemia - Harrastesarjan mestari 2014
Atletico Akatemia – Harrastesarjan mestari 2014