Kolmosen talvisarjan lohkot arvottu

Pre-seasonin valmistelut etenevät jo pitkällä ja Atletico onkin ehtinyt katsastaa sekä hyvän joukon uusia pelaajia että sopia myös ensimmäiset harjoitusottelunsa tammi-huhtikuulle. Osansa tästä ryppäästä muodostavat Helsingin Kolmosen talvisarjan, eli “Lepakkoliigan”, ottelut, joita pelataan tulevana talvena kuusi kappaletta, ja jonka epävirallista mestaruutta Atletico Malmi lähtee myös luonnollisesti puolustamaan.

Piiri suoritti tänään lohkoarvonnat ja Atletico sijoitettiin ykköslohkoon, jonka pelit starttaavat jo 9.1. perjantaina Atleticon ja HerTon välisellä ottelulla. Muut lohkon joukkueet ovat HPS, LPS, Malmin Ponnistajat ja Töölön Taisto. Ottelut tullaan pelaamaan puoliksi Töölön Pallokentällä ja puoliksi Vuosaaressa, Kartanon tekonurmella. Otteluohjelmaan saattaa tulla vielä pieniä muutoksia, mutta alustavaa versiota pääset tarkastelemaan täältä.

Muut ottelut ja talven lopullinen ohjelma julkistetaan lähiviikkoina.