Ketosen maalitykkiveljekset Atleticoon

Vaikka varsinainen pre-season ei ole ehtinyt vielä edes käynnistyä, antoi Atletico Malmi faneilleen mieluisan joululahjan avaamalla pelin siirtomarkkinoilla. Syksyn höntsissä mukana olleiden kokelaiden joukosta löytyi muutama sellainen pelaajaa, jotka johtoporras halusi kiinnittää hyvissä ajoin ennen tammikuun valmistautumisjakson alkamista. Ensimmäisten osalta myös muodollisuudet on jo hoidettu, joten meillä on ilo ja kunnia julkistaa kaksi uutta pelaajasopimusta: Jesse Ketonen ja Jonne Ketonen pelaavat keltapaidoissa alkavalla kaudella!

Joukkue palaa uusien hankintojensa kanssa treenikentille heti loppiaisen jälkeen, 8.1. torstaina. Näiden hankintojen ja vielä julkistamattomien siirtojen myötä ringin rakennus on siis tänäkin vuonna erinomaisella mallilla. Joukkue metsästää kuitenkin tammikuun aikana vielä erityisesti maalivahtia ja 1-3 kenttäpelaajaa paikkaamaan vaihto-opiskeluista, asepalveluksesta ja pitkäaikaisloukkaantumisista kärsiviä.

Jesse Ketonen
Jesse Ketonen
Jonne Ketonen
Jonne Ketonen

Jesse (s. 1989) ja Jonne Ketonen (s. 1991) siirtyvät keltapaitaan Koivukylän Palloseurasta (4. div), jossa parivaljakko on ehtinyt herättää jo kauhua useamman vuoden ajan. TiPSissä juniorikasvatuksensa saaneet veljekset ovat sittemmin pelanneet KoiPS/Cold Starsissa ja nostaneet viimeisen kolmen kauden aikana joukkueen Kutosesta Neloseen ja seuran sisällä myös ohi niin sanotun edustusjoukkueen. Kärkiparina useimmiten pelannut kaksikko on kiusannut vastustajien puolustuksia oikein antaumuksella, mistä osoituksena viime kauden yhteismaalimäärä, 56 (Jesse 29, Jonne 27). Myös edellisillä kausilla luvut ovat olleet vastaavanlaisia, toki pykälää alemmilla sarjatasoilla.

Hyökkääjänä tai laitalinkkinä viihtyvän Jessen ja laitapakkimenneisyyden omaavan, mutta nyttemmin lähinnä hyökkääjänä tai kymppipaikalla pelanneen Jonnen voikin olettaa tuovan aimoannoksen lisäpelotetta Atleettien hyökkäysosastolle.

“Ketoset ovat erittäin vikkeliä ja suoraviivaisia hyökkääjiä, joiden odotan tuovan vauhtia, tulivoimaa ja röyhkeyttä Atleticon hyökkäyspeliin sekä aggressiivisuutta prässiin, vihjaa päävalmentaja Timo Kinnunen.

Pelaajat intoilevat itsekin siirrosta:

“Fiilis on ennen kaikkea positiivinen! Porukka pelaa ensivaikutelman mukaan loistavalla joukkuehengellä, mikä on tärkeää onnistumisten kannalta. Olen myös hyvin odottavalla tunnelmalla, varsinkin kun itselle tutumpi pelityyli tulee vaihtumaan enemmän pallolliseen pelaamiseen, minkä kautta myös oma pelaaminen tulee muuttumaan. Mutta uskon oman henkilökohtaisen tason nousevan nopeastikin Atleticossa, muotoilee Jesse Ketonen.”

“Samoilla linjoilla. Joukkueessa vaikuttaa olevan rento meininki ja mukavia jannuja. Ja jos pelillisesti ajattelee, eiköhän Atletico löydy kärkipäästä kauden päätteeksi, jatkaa Jonne Ketonen.”

Atleticon tiedotusosasto jääkin innolla odottamaan, että kuoriutuuko näistä alasarjojen maalihaista seuraavia Tukiaisia. Ensimmäisen kerran uudet vahvistukset nähtäneen keltapaidassa jo 9.1. pelattavassa harjoitusottelussa Herttoniemen Tovereita vastaan.