Atletico Malmi laajentaa Twitteriin

Sosiaalisen median presenssillään jo vuosia kiitosta keränneet Atleetit löytyvät nyt myös Twitteristä. Pitkään pohdiskeltu siirto toteutui viimein tänään, kun joukkue avasi oman tilinsä nimellä @AtleticoMalmi.

Twitter

Kovasti suosiotaan erityisesti jalkapalloa seuraavien mediana Suomessa kasvattanut Twitter tarjoaa jälleen yhden erinomaisen väylän tavoittaa uusia seuraajia sekä jakaa tietoa joukkueeseen liittyvistä uutisista, ottelutapahtumista ja kaikesta muusta maan ja taivaan välillä. Twitterin tehtävä onkin ennen kaikkea laajentaa jo entuudestaan kattavaa viestintäkanavistoa ja tarjota reaaliaikainen ja paikoin jopa impulsiivisempi väylä fanien ja joukkueen välille. Odotettavissa on niin sisäpiirin tietoa, otteluseurantoja, tulosraportteja kuin myös kuvamateriaalia ja tunnelmia joukkueen tapahtumista. Sisältöä Twitteriin tulevat tuottamaan samainen tiedotuskoneisto kuin Facebookkiinkin.

Virittäydy siis kanavalle ja liity seuraajiimme myös Twitterissä. Siellä tullaan paljastamaan esimerkiksi Atleticon kauden ensimmäiset pelaajahankinnat ensimmäisenä!