Kauden 2014 parhaat valittu

Kauden 2014 onnistujien palkitseminen tapahtui jälleen perinteitä kunnioittaen Atleticon “Itämeri-konferenssin” yhteydessä kauden päätösristeilyllä. Valinnat suoritettiin tavanomaiseen tapaan demokraattisella äänestyksellä joukkueen jäsenten kesken.

Vuoden pelaajaksi Atleetit poimivat joukostaan keskikentän kenraalin Mikko Huupposen, joka lisäksi uusi viimevuotisen voittonsa pelipaikkakohtaisissa kategorioissa. Sarjapeliesitysten pohjalta jaettavaa tähtipelaajapalkintoa viime syksynä yhdessä Huupposen ja Jani Putkosen kanssa juhlinut Samu Nurminen vei kiertopalkinnon tällä kertaa omiin nimiinsä yksin. Vuoden tulokkaan arvonimen pokkasi joukkueen sisäisen tehopistepörssin voittanut Miro Kauti.

Lisänostot ansaitsevat eritoten joukkueenjohdon bonuspalkinnolla “kukitettu” Antti Säynätkari, joka koko kauden loukkaantumisten takia missattuaan kunnostautui taustajoukoissa tilastonikkarina, sekä hallitsevana jokapaikanhöylänä titteliään menestyksekkäästi puolustanut Akan Okomoh. Sen sijaan Riku Seppäsen vähintäänkin ikuiseksi arvioitu dominanssi vuoden uppopalloilijana päättyi tylysti vastoin kaikkien odotuksia jo kolmen vuoden jälkeen.

01. Vuoden maalivahti: Elis Rintala
02. Vuoden puolustaja: Ville Ruuska
03. Vuoden keskikenttäpelaaja: Mikko Huupponen
04. Vuoden hyökkääjä: Alfred Sinnemäki
05. Vuoden jokapaikanhöylä: Akan Okomoh
06. Vuoden ammattimaisin: Antti Raudoskoski
07. Vuoden yllättäjä: Henri Mattsson
08. Vuoden potentiaalisin: Aku Vapaa
09. Vuoden tulokas: Miro Kauti
10. Vuoden fani: Pale Nurminen
11. Vuoden maali: Aku Vapaa @ LeJa/Juniors, Suomen Cup
12. Vuoden suoritus: Janne Hampaala – ”Messilän verilöyly”
13. Vuoden uppopalloilija: Mikko Kouri
14. Vuoden tähtipelaaja: Samu Nurminen
15. Vuoden “maitopoika”: Antti Raudoskoski
16. Vuoden pelaaja: Mikko Huupponen