Täydennystä maalivahti- ja valmennusosastoille!

Atleticon hanskaosasto saa merkittävän vahvistuksen, kun ikinuori sotaratsu Tommi “Mertsi” Eklöf (s. 1978) palaa muutaman vuoden sapattivapaalta takaisin “työmaalle”!

Edellisen kerran Atleetteja 2009 Nelosessa edustanut Mertsi tuo mittavan kokemuksensa tolppien välistä hyötykäyttöön ensisijaisesti maalivahtivalmennuksen muodossa, mutta osallistuu myös itse aktiivisesti mukaan harjoitteisiin ja on tarpeen vaatiessa valmis stunttaamaan pelaavassa kokoonpanossakin.

Vahvasti mukana Mertsin sopimusta sorvaamassa ollut päävalmentaja Antti “Ana” Raudoskoski on syystäkin mielissään taustaryhmänsä tuoreimmasta jäsenestä.

– Hienoa saada todellinen seuralegenda mukaan tiimiin ja vahvistamaan juuri sitä valmennuksen sektoria, joka ei aivan minun ja Timon ominta aluetta kuitenkaan ole. Mertsillä on varmasti paljon annettavaa ja ajatuksia esimerkiksi puolustussuunnan erikoistilanteisiin. Lisäksi neljännen maalivahdin saaminen rinkiin palvelee hyvin koko joukkuetta erityisesti harjoituksia ajatellen.

– Ja suulaana malmilaisena Mertsi on toki mainio vahvistus myös jo ennestään väkevään pukukoppipelaamiseemme, nauraa Ana.

Myös joukkueenjohtaja Ville-Pekka Liimatainen on uutisesta hyvillään.

– On aina ilo nähdä miten vanha polte saa miehestä uuden otteen vielä vuosienkin jälkeen.

– Eikä tuollaiseen määrään kokemusta ja tietotaitoa vieno naftaliinin aromi tuo kuin lisää karismaa! Kundit pääsevät hyvään oppiin, nyt puhutaan kuitenkin vanhan koulukunnan puolivolley-miehestä.

Jatkossa Mertsin sparrauksesta pääsevät nauttimaan sairastuvalta viimein tositoimiin palailevan Elis Rintalan ohella myös Atleticon maalivahtikolmikon muut jäsenet Niko Lempinen ja Lauri Nurmi.