Kapteeneita & cup-arvontoja

Atleticon kapteenisto kaudelle 2014 nimettiin jälleen perinteisellä joukkueäänestyksellä. Myös pre-seasonin loppuohjelmaan on tullut uutisoimisen arvoista täytettä kahden eri cup-kilpailun muodossa.

Atleettien syvän rivistön vahvaa luottoa nauttiva pelaaja-valmentaja Timo Kinnunen aloittaa nyt jo neljännen kautensa keltaisen laivan kipparina, joten vastuuta Timpan harteilta ei tänäkään vuonna tule puuttumaan. Tuuraajina toimivat Janne “Leego” Hampaala sekä nyt ensi kertaa “kirjainkolmikkoon” noussut kolossaalinen kulttipelaaja Henri “Hena” Mattsson.

Jatkopestin “nauhamiehenä” kuitannut Timo Kinnunen kainaloissaan Janne Hampaala (vas.) ja tyytyväisyyttään huonolla menestyksellä piilotellut Henri Mattsson.

Kalenterin puolella tapahtuu niin ikään. Suomen Cupin 1. kierroksella Atletico kaatoi siis LeJa/Juniorsin komein lukemin, mikä tiesi toiselle rundille kohtaamista Kolmoseen nousseen Töölön Taiston kanssa – ensimmäistä kertaa virallisessa ottelussa sitten kauden 2011. Ottelu pelataan Talin hallissa tulevana lauantaina 15.02., ja voittaja pääsee turnauksen 3. kierrokselle haastamaan tuoretta Kakkosen pumppua, Atleticon jo männä kaudella harjaamaa FC Viikkareita. Atleeteilla ja Viikkareillahan oli jo “treffit” sovittuna helmikuun 22. päivälle, toistaiseksi kuitenkin vasta harjoitusottelustatuksella.

Myös Suomen Regions’ Cupin kuviot ovat viimein julkista tietoa. Atletico aloittaa kansallisen piiricup-taipaleensa suoraan 2. kierrokselta FC SUMU/SOB:n eli Stress Out Boysin isännöimänä. Hallitseva Seiskan mestarijoukkue pudotti vastikään Suomen Cupissa laulukuoroon sattumalta Atletico Akatemian. “Kalavelkojen makseluun” on liiton almanakan mukaan siimaa 04.05. saakka, tarkempi ajankohta selviää kevään edetessä.