Poikakalentereiden kysyntä yllätti Atleetit – Lisäerä tilattu

Atleetit esiintyivät kuluvana syksynä edukseen kentillä, mutta myös kalkkiviivojen ulkopuolella. Siitä kertoo fakta, että kesällä toteutettu Poikakalenteri poiki yllättävän suurta suosiota. Alkuperäinen erä myytiin nimittäin viime viikolla loppuun ja hetken jo näytti siltä, että enempää ei tule. Joulumyynti ja kova painostus pakotti kuitenkin joukkueenjohdon tilaamaan pikaisen lisäerän, jottei yksikään Atleetti-kannattaja jää ilman.

– Täytyy sanoa, että kyllä se kysyntä yllätti. Joukkueen kaveripiiri osti tietysti innokkaasti, mutta ehkä enemmän on yllättänyt se, että kuinka suuri osa kalentereista on lähtenyt ulkopaikkakunnille. Viime viikkoina tilauksia on tullut netin kautta niinkin eksoottisista paikoista kuin Kemijärvi, Kuhmo, Kerava ja tottakai Lahti – siellähän Atletico oli hyvin edustettuna sekä peleissä että myös yöelämässä, toteaa pilke silmäkulmassaan yksi idean puuhamiehistä, Janne Vottonen.

Mitään massiivista markkinointikampanjaa ei ole kuitenkaan tarkoitus toteuttaa, vaan Atletico keskittyy edelleenkin liiketoiminnan sijaan kattamaan nousseita kuluja ja vastaa enemmänkin kysyntään kuin pyrkii luomaan sitä lisää. Erä ei ole siis tässä tapauksessa satoja vaan kymmeniä, joten tavoitteena on, että vuodenvaihteeseen mennessä valtaosa olisi jo myyty.

– Uskon, että kalentereita löytyy silti kaikille. Joten jos haluat omasi, niin tilausta vaan sisään ja vaikka lahjana pukinkonttiin!

Lisäerä saapuu painosta ensi viikon lopulla ja kalenterit postitetaan niin, että ne ovat perillä hyvissäajoin ennen joulua.

Lisätietoa kalenterista ja jouluisen erikoistarjouksen löydät täältä!