Poikakalenterin myynti alkanut

Atleticon Poikakalenteri 2014 on ollut jo hetken aikaa varattavissa, mutta Reipas-ottelun yhteydessä käynnistyi myös julkisempi myynti sekä jo tilattujen kalentereiden postitukset. Esteetiikkaa ja atleettisuutta tihkuvaa kalenteria on siis tarjolla tästä päivämäärästä eteenpäin jokaisessa kotiottelussa, postimyynnitse sekä joukkueen pelaajien kautta.

Vaikka ensimmäinen erä alkaa jo hupenemaan päin, on odotettua kalenteria vielä joitakin kymmeniä kappaleita jäljellä. Voit siis varata itsellesi ensi vuoden kuumimman kalenterin käytännössä kolmella tapaa:

1) Tilammalla Poikalalenterin suoraan kotiin ja maksamalla postimaksun

2) Tilaamalla kalenterin nettisivujen kautta ja noutamalla sen ottelumme yhteydessä tai joltain pelaajaltamme ilman postimaksua

3) Ostamalla kalenterin minkä tahansa koti- tai vierasottelun jälkeen pukukopin vierestä ilman postimaksua

Hanki siis ensi vuoden kuumin kalenteri täältä!