Poikakalenterin ennakkomyynti alkanut!

Keväällä jo mainostettu poikakalenteri julkaistaan Atleticon 20v-juhlien kunniaksi ensi viikon lauantaina, jolloin ensimmäiset onnekkaat saavat käteensä uunituoreen kappaleen suoraan painosta. Julkinen myynti ja jo nyt tehtyjen ennakkotilausten toimitukset alkavat puolestaan viikkoa myöhemmin, eli lauantaina 27.7. pelattavan Reipas-ottelusta eteenpäin. Sen jälkeen kalenteria saa ostaa sekä Atleticon koti- ja vieraspeleistä että myös netin kautta tilattuna.

Vuodelle 2014 valmistettu kalenteri toteutettiin kesäkuussa. Siihen osallistui lopulta 16 Atleettia, joista löytyy kansien sisältä tyylikkäitä ja hyvällä maulla toteutettuja, pikkutuhmiakin kuvia mustavalkoisissa kontrasteissaan. A3-kokoinen kalenteri esittelee sarjakolmosena tällä hetkellä keikkuvat Atletico Malmin pelaajat ilman paitaa viimeisen päälle hiotuissa kuvissa. Öljyä ja tunnetta ei ole säästelty, kuten arvata saattaa!

Ensimmäinen painos kalenterista tulee olemaan 200 kappaletta, jota myydään 15€/kpl (+mahdolliset postikulut) hintaan. Esimakua ja pientä tiiseriä, kuten myös tarkemmat tiedot ja tilauslinkin löydät  Poikakalenterin omasta sivuosiosta.