Kova haaste Suomen Regions’ Cupin 3. kierroksella

Palloliitto arpoi tänään Suomen Regions’ Cupin kolmannen kierroksen otteluparit ennalta ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Helsinkiläisjoukkueet pelasivat turnauksen kaksi ensimmäistä kierrosta piirin sisäisinä, mutta nyt kolmannen rundin arvontakoriin tulivat mukaan Kaakkois-Suomen neljä jäljellä olevaa poppoota.

Atleticon vapaaliput jäivät tällä kertaa yhteen (KPR), sillä seuraavaksi vastustajaksi arpa heitti Kolmosen kakkoslohkossa pelaavan FC Kiffenin. Viime kauden päätteeksi Kakkosesta pudonnut Kiffen on uusinut joukkuettaan raskaalla kädellä, ja vaikka kolmen pelatun ottelun jälkeen “Mustat Hurmurit” onkin yhä voitoitta lohkonsa häntäpäässä, ei turnajaisvastus tässä vaiheessa voisi juuri kovempitasoinen olla.

Kolmannen kierroksen ottelut tulee liiton antamien aikataulujen mukaan pelata 25.05. mennessä. Atletico ja Kiffen mittelevät jatkopaikasta mitä todennäköisimmin Tapanilan tekonurmella, ajankohta selviää tuonnempana.