Atletico-Kiffen-otteluparin voittaja kohtaa Regions’ Cupin 4. kierroksella PPV:n

Palloliitto mutusteli tänään jälleen kasan Kinder-munia, jonka myötä Regions’ Cupin seuraavan kierroksen ottelutkin tuli arvottua. Torstaisessa Kiffen-ottelussa (to 30.5. klo 19:00 @ Pukinmäen nurmi) panoksena on paikka cupin neljänneltä kierrokselta sekä kotiottelu Kolmosessa pelaavaa Pajamäen Pallo-Veikkoja (PPV) vastaan. Ottelun tarkempi ajankohta sovitaan heti 3. kierroksen jatkoonpääsijän varmistuttua, mutta takaraja tulee olemaan niinkin pian kuin 15.6. lauantaina.

PPV on Atleticolle nykyisellään lähes jokavuotinen tuttavuus. Harjoitusotteluiden ja Suomen Cupin lisäksi joukkueet ovat kohdanneet myös Kolmosessa Atleticon debyyttikaudella 2010. Tuolloin pajamäkeläisten 2-1-kotivoitto kierrosta ennen sarjan päätöstä sinetöi lopullisesti Atleettien putoamisen Neloseen.

PPV on aloittanut kautensa melko tahmeasti, sillä kuudesta ensimmäisestä Kolmosen ottelusta tuloksena on ainoastaan yksi voitto. Niinpä Atleticolla olisi Kiffenin kaatuessa saumat edetä aina 16 parhaan joukkoon.

Muut otteluparit löydät täältä.