Pelaajarinki valmis!

Jo aiemmin kuudella uudella nimellä laventunut Atleettien syvä rivistö paisui lopullisiin mittoihinsa vielä kolmen tuoreen värväyksen voimin. Ohessa viimeisimmistä tulokkaista lyhyet esittelyt valmentaja Timo Kinnusen kommenttiraidalla höystettynä.

Miro-Aleksi Tissari, s. 1992, hyökkääjä
edellinen joukkue (2011): PK-35/A

-Taistelutahdon ruumiillistuma tuo uuden ulottuvuuden Atleticon hyökkäykseen. Loppuun asti pelaamisen lisäksi Miron vahvuuksia ovat hyvä viimeistely ja terävyys, etenkin vastustajan kuudentoista sisällä, tietää Kinnunen.

Elis Rintala, s. 1994, maalivahti
edellinen joukkue (2012): PK-35/VJS (2-div.)

-Vielä A-juniori-ikäinen Elis on enemmän kuin valmis taistelemaan Atleticon ykkösmaalivahdin paikasta. Loistavat raamit omaava nuori mies on hyvä torjuja ja pystyy organisoimaan ajoittain harhailevan atleettipuolustuksen, kertoo Kinnunen selvästi tohkeissaan sisäisen junnuvalmentajansa pyrkiessä pinnalle.

Mikko Huupponen, s. 1988, keskikenttä
edellinen joukkue (2012): Gnistan (2-div.)

-Pitkään Gnistanissa vaikuttanut 25-vuotias “konkari” tuo ratkaisuvoimaa Atleticon keskikentälle, niin erinomaisen laukauksen kuin loistavien murtavien syöttöjen muodossa. Fanien on lupa odottaa suurta panosta Atleticon keskikentän uudelta moottorilta, laukoo Kinnunen ja väläyttää loppuun teksasilaisen karjaparonin leveän virneen.

Mainittakoon vielä, että Mirolta ja Elikseltä löytyy MPS-taustaa jo junioriajoilta. Näiden kevättalven aikana uutisoidun yhdeksän uuden kasvon myötä Atleticon pelaajarinki on nyt käytännössä siinä muodossa, jolla joukkue lähtee parin viikon päästä starttaavaan sarjakauteenkin.