Atleticolle kaksi uutta sponsoria: DSV Road Oy ja Backman-Trummer Oy Ab

Aivan Mosa Cupin kynnyksellä Atleticon nettisivuille ilmestyi vaivihkaa kaksi uutta yrityslogoa ja nopeimmat ehtivät jo ihmetellä niiden syytä. Iloksemme voimme julkistaa nyt myös virallisesti, että Atletico on saanut Wippii Workin ja Verkkotaikureiden rinnalle tukijoukkoihinsa kaksi uutta logistiikka-alan jättiläistä. Tervetuloa DSV Road Oy ja Backman Trummer Oy Ab!

DSV Road Oy on euroopanlaajuinen maakuljetusten ja huolintapalvelujen erikoisosaaja, jonka palveluverkosto kattaa koko Euroopan ovelta ovelle. DSV A/S -yhtiön alaisuudessa toimivan yrityksen päätoimipiste sijaitsee Tanskassa ja logistiikan ammattilaisia löytyy yli 60 maasta eri puolilta maailmaa. Maalla laadukkaasti toimiva logistiikkayhtiö on näkyvästi tukenut suomalaista urheilua viime vuosina ja haluaa nytkohdistaa panoksiaan myös malmilaiseen jalkapalloiluun.

Backman-Trummer Oy Ab on puolestaan jo 129 vuoden kunnioitettavaan ikään ehtinyt logistiikka-alan konserni, joka on osa vieläkin massiivisempaa KHW Groupia. Yhtiö tarjoaa globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa laajalti Suomessa. Backman-Trummerin pääkonttori sijaitsee Vaasassa.

Atletico Malmi kiittää suuresti saamastaan tuesta ja onnittelee uusia kumppaneitaan erinomaisesta kohdevalinnasta!