Atletico julkaisee poikakalenterin!

Naistenpäivän kunniaksi sosiaaliseen mediaan kiiri tieto siitä, että Atletico julkaisee vuodelle 2014 suunnatun poikakalenterin. Valmistelut ovat jo kovassa vauhdissa ja varsinaiset kuvaukset olisi tarkoitus toteuttaa nurmien vihertäessä. Varsinaista julkaisuajankohtaa tai esimerkiksi joulukuun kuvauskohdetta ei ole kuitenkaan vielä löyty lukkoon. Tarkempaa infoa seuraa siis perästä!

Poikakalenteri on osa Atleettien 20-vuotisjuhlaa ja joukkue kartoittaa tavallisten sponsorointikumppanuuksien lisäksi myös muutamia mahdollisia mainostajia ja/tai yrityskumppaneita pelkästään tähän kalenteriin. Jos olet kiinnostunut näkymään hyvätasoisessa, laajalevikkisessä ja tyylikkäässä julkaisussa, tiedustele lisätietoja Janne Vottoselta (040 822 6006, janne.vottonen@gmail.com).