Alustava otteluohjelma julki – Atletico Malmi pelaa kotiottelunsa Ala-Malmilla!

Uudenmaan piirin sivuille ilmestyi eilisen päätteeksi Kolmosen alustava otteluohjelma, joka myös toimitettiin joukkueille arvioitavaksi. Atleticon osalta ohjelma sisältää vielä muutaman virheellisen kotipelimerkinnän, mutta Helsingin piiriltä saapui aamutuimaan vahvistus, että nekin pelit on jo korjattu järjestelmiin. Uskomme siis, että kohtapuoliin lista päivittyy myös Uudenmaan piirin sivuille valmiina.

Atletico avaa joka tapauksessa kautensa heti kovalla vieraspelillä legendaarista Lahden Reipasta vastaan. Ottelu yhtä lohkon ennakkosuosikkia vastaan pelataan Lahdessa perjantaina 19.4. klo 19.30, eli vain vajaa viikko Mosa Cupin jälkeen. Ensimmäinen kotipeli asettuu puolestaan viikkoa myöhemmin, lauantaille 27.4. klo 16:00 alkaen. Tapanilan muoville vieraaksi saapuu niin ikään lahtelainen Stars.

Viime vuodesta poiketen ainoastaan neljä ensimmäistä kotipeliä pelataan Tapanilassa, jonka jälkeen Atleetit siirtyvät vihreämmille nurmille, Ala-Malmille. Kauden 22 pelistä lopulta 15 pelataan aidolla luonnonnurmella. Atleticon kaikki pelit löydät täältä (huom. lista voi vielä elää ja päivittyä pääsiäisen jälkeen).

– Joukkue äänesti pelikentästä viime kauden päätösristeilyllä ja Ala-Malmi vei melko selvän voiton ennen mm. Puistolan nurmea ja viime kaudelta tuttua Mosan muovia, kommentoi johtoportaasta Janne Vottonen.

– Pidän päätöstä erittäin hyvänä, sillä näin joukkue voi profiloitua entistä malmilaisemmaksi ja toimia sillä alueella, jolla sen nimensäkin puolesta pitäisi vaikuttaa. Kenttä on näistä lähialueen baanoista selkeästi parhaimmassa kunnossa ja fasiliteetit toimivat suihkuista lähtien, joten nyt eivät vierasjoukkueetkaan pääse mussuttamaan olosuhteista. Lisäksi joukkue treenaa Tapanilan tekonurmen lisäksi juuri Ala-Malmilla, joten on luonnollista että ottelut pelataan siellä.

Runkopelipäivänä jatkaa lauantai ja muutenkin koti- ja vieraspelit painottuvat pitkälti viikonlopuille. Suurin osa kotipeleistä alkaa vieläpä samaan kellonaikaan (klo 14.00), joten nyt voidaan ensimmäistä kertaa oikeasti puhua kotiotteluedusta.

– Toivon, että myös fanit löytävät paikalle. Mikäs sen parempaa lauantai-aktiviteettia kun tulla ottamaan aurinkoa, tavata kavereita ja katsella muutaman oman juoman äärellä, kun Atleetit nöyryyttävät vastustajaansa. Kentänlaidalla nähdään!