Regions’ Cupissa vastaan HIFK/2

Suomen Cup päättyi Atleticon osalta hieman ennenaikaisesti, mutta eurotavoitteita ei ole kuitekaan täysin hylätty. Toisen mahdollisuuden menestykseen tarjoaa nimittäin piirin alaisille joukkueille (3. divisioonasta alaspäin) järjestettävä Suomen Regions’ Cup, joka pelataan nyt toista kertaa. Tänään arvotut “lottopallot” toivat Atletico-edustukselle vastaan sarjatasoa alempana pelaavan HIFK/2:n. Voittaja tästä otteluparista kohtaa Kuutosesta löytyvän KPR:n (Karhupuiston Vartijat FC).

Molemmat edellä mainituista joukkueista ovat Atleticolle entuudestaan melko tuntemattomia. HIFK/2 on kohdattu kuitenkin kertaalleen harjoitusottelun merkeissä vuonna 2010, jolloin Atleetit olivat vain niukasti parempia. Toisaalta vastaan tuleva joukkue on kuulopuheiden mukaan terävöittänyt tavoitteitaan ja tiivistänyt yhteistyötä Kakkosessa pelaavan seuran edustusjoukkueensa kanssa. Pääasiassa alle 23-vuotiaista tulevaisuuden lupauksista koostuva HIFK/2 sijoittui viime kauden Nelosessa lohkonsa kolmanneksi, joten mitään läpihuutojuttua tuskin on luvassa.

Voittaja otteluparista kohtaa vieläkin astetta vieraammaan KPR:n joka sijoittui edelliskaudella Kuutosessa ylempään keskikastiin.  Kallion sydämestä, Karhupuistosta, ponnistava ryhmä pelaa seitsemättä kauttaan Helsingin piirisarjoissa, mutta sen tarkempaa tietoa ei edes Atleticon scouttausryhmältä vielä löydy. Raitapaidat kohtaavat kuitenkin sattumoisin juuri HIFK/2:n Suomen Cupin 2. kierroksella viikon kuluttua lauantaina (16.2. klo 9.30), joten malmilaisten tarkkailijaosastokin ilmaantunee paikalle tekemään lisähavaintoja (jos vaan edellisillan saunaillasta selviää).

Tarkemmat ajankohdat ja pelipaikat selvinnevät helmikuun aikana.

 

Lisätietoa sekä muut otteluparit ohessa:
http://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/miehet/suomen-regions-cup-2013/1-kierros
http://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/miehet/suomen-regions-cup-2013/2-kierros